Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Мрачна страна ДИКАПРИОВЕ каријере: Филм ког се глумац стиди забрањен у САД-у и Канади

Славни холивудски глумац 20 година скривао овај филм

1659001395_Foto-Pixabay-Printscreen-Instagram-citazionidicaprio.jpg
Фото Пиxабаy, Принтсцреен/ Инстаграм - цитазионидицаприо
Oglas

Поред бројних фантастичних остварења као што су "Вук са Вол стрита", "Ухвати ме ако можеш", "Титаник" и многих других, Дикаприо је имао и мало мање успешне подухвате.

"Дон'с Плум" важи за најгори филм у хваљеној холивудској каријери овог 47-годишњег глумца. Импровизовани црно-бели инди филм прича причу о групи 20-годишњака који се окупљају сваке суботе увече у ресторану у Лос Анђелесу да разговарају о незгодама у својим животима.

Сниман је између 1995. и 1996. године, годину дана пре него што је Дикаприо постао светска звезда захваљујуц́и улози у Титанику. Али занимљиво је да је филм забрањен за приказивање у САД и Канади, наводи Њујорк пост.

У главној улози тог филма је био и Магвајер који се касније прославио као главни јунак у филму "Спајдермен". Режисер Р. Д. Роб је на све начине покушао да оживи овај пројекат, чак је и тужио Дикаприја. Међутим, филм је забрањен у САД-у и Канади, а ова два позната глумца су нагласили да нису мислили да је филм намењен за емитовање, као и да он личи на школски задатак.

Прочитајте још: ПРАВА ЉУБАВ: Бивши муж ЈК коначно срећан - жена са којом је Бојан Карић испунио снове! Сви честитају, велики дан за њих (ФОТО)

Један од продуцената филма Дејл Витли направио је веб-сајт 2016. и поделио везу за стримовање целог филма на платформи Вимео, али је видео-снимак уклоњен након "обавештења трец́е стране од Леонарда Дикаприја и Тобија Магвајера".

"Не могу више да ц́утим. Не могу више да дозволим да клевете и лажи које сте изнели против филма нанесу штету великом делу уметника који су га створили. Не плашим се више ни вас ни ваших адвоката. Издржао сам довољно. Говориц́у са слободом коју ми даје наш устав. Залагац́у се за наш филм и за све људе који су помогли да се направи", рекао је тада, преноси Индепендент.

"Више те не познајем, Лео, али надам се да си научио нешто о очувању филма и својој одговорности да заштитиш и допринесеш текуц́ем експерименту снимања филмова... ти ниси вец́и од уметности, Лео", додао је.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas