Oglas
· · Komentari: 0

Mračna strana DIKAPRIOVE karijere: Film kog se glumac stidi zabranjen u SAD-u i Kanadi

Slavni holivudski glumac 20 godina skrivao ovaj film

1659001395_Foto-Pixabay-Printscreen-Instagram-citazionidicaprio.jpg
Foto Pixabay, Printscreen/ Instagram - citazionidicaprio
Oglas

Pored brojnih fantastičnih ostvarenja kao što su "Vuk sa Vol strita", "Uhvati me ako možeš", "Titanik" i mnogih drugih, Dikaprio je imao i malo manje uspešne poduhvate.

"Don's Plum" važi za najgori film u hvaljenoj holivudskoj karijeri ovog 47-godišnjeg glumca. Improvizovani crno-beli indi film priča priču o grupi 20-godišnjaka koji se okupljaju svake subote uveče u restoranu u Los Anđelesu da razgovaraju o nezgodama u svojim životima.

Sniman je između 1995. i 1996. godine, godinu dana pre nego što je Dikaprio postao svetska zvezda zahvaljujući ulozi u Titaniku. Ali zanimljivo je da je film zabranjen za prikazivanje u SAD i Kanadi, navodi NJujork post.

U glavnoj ulozi tog filma je bio i Magvajer koji se kasnije proslavio kao glavni junak u filmu "Spajdermen". Režiser R. D. Rob je na sve načine pokušao da oživi ovaj projekat, čak je i tužio Dikaprija. Međutim, film je zabranjen u SAD-u i Kanadi, a ova dva poznata glumca su naglasili da nisu mislili da je film namenjen za emitovanje, kao i da on liči na školski zadatak.

Pročitajte još: PRAVA LJUBAV: Bivši muž JK konačno srećan - žena sa kojom je Bojan Karić ispunio snove! Svi čestitaju, veliki dan za njih (FOTO)

Jedan od producenata filma Dejl Vitli napravio je veb-sajt 2016. i podelio vezu za strimovanje celog filma na platformi Vimeo, ali je video-snimak uklonjen nakon "obaveštenja treće strane od Leonarda Dikaprija i Tobija Magvajera".

"Ne mogu više da ćutim. Ne mogu više da dozvolim da klevete i laži koje ste izneli protiv filma nanesu štetu velikom delu umetnika koji su ga stvorili. Ne plašim se više ni vas ni vaših advokata. Izdržao sam dovoljno. Govoriću sa slobodom koju mi daje naš ustav. Zalagaću se za naš film i za sve ljude koji su pomogli da se napravi", rekao je tada, prenosi Independent.

"Više te ne poznajem, Leo, ali nadam se da si naučio nešto o očuvanju filma i svojoj odgovornosti da zaštitiš i doprineseš tekućem eksperimentu snimanja filmova... ti nisi veći od umetnosti, Leo", dodao je.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas