· · Коментари: 0
ШОК

Муж Тање Савић не престаје са оптужбама на рачун певачице: "Била је у вези са женом"

Не престаје са оптужбама

1637666338_tanja.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк

Душан Јованчевић, супруг Тање Савић, решио је да сав прљав веш који наводно има о још увек законитој жени јавно изнесе. Након што је запретио њеном дечку Драшку Станивуковићу, а потом  да су се њих двоје, како каже, дрогирали и оргијали у једном хотелу у Новом Саду, он је отишао корак даље.

Прочитајте још: ОВО ЈЕ ДОМ ЕМИНЕ ЈАХОВИЋ: Иселила се из виле од 700.000 евра, а нови простор ИСКОРИСТИЛА на паметан начин

Јованчевић овога пута  тврди за поменуте медије да је Савићева била наводно у лезбо-акцији с једном девојком.

- Кад је већ све испричала о мени, 'ајмо сад мало да откријемо детаље и о њој. Ти детаљи нису познати јавности. Питајте је за име Нарциса и шта јој то име значи. Шта су радиле заједно голе у кревету после једног њеног наступа у Бечу. Иначе, та девојка живи у Бечу. Тања ми је испричала како ју је смувала после наступа и да су завршиле у њеној хотелској соби. Није ми било свеједно кад сам то чуо. Лично ми је Тања то рекла. Похвалила ми се. Замислите. Нећу да ћутим, нека ме осуде, али истина о њој мора да изађе - огорчено прича Јованчевић за "Курир".

Тања је била у тој лезбо-афери пре брака са Душаном?

- Мало пре нашег брака. Рекао сам јој да је то требало да ми исприча пре него што сам се оженио њом. Да сам то знао, никада се не бисмо венчали. То би све променило. Жестоко смо се посвађали. Кад је видела моју реакцију, рекла ми је: "Ма дај, бре, шта ти је, то је свака цура пробала с другом девојком, да види како је то." Ја сам је само погледао и нисам могао да верујем шта слушам, а ни шта прича, јер ми се при упознавању представила као фина породична жена - тврди он за поменуте медије.

 

Јованчевић каже да је прешао преко ове геј акције јер је искрено волео певачицу.

- Немам ништа против таквих акција, али је требало да знам пре брака за то. Ја не бих планирао живот с њом јер мене жене с таквим авантурама не занимају. Већ је било касно, морао сам то да прихватим иако ме је месецима мучило. На миран начин сам покушавао да се договорим с њом, али њу то не занима. Ако вам буде рекла да лажем, ево имам јасну поруку за њу: Пробај ме, па ћеш видети шта ћу открити следећи пут. Знаш ти добро шта је то! Кад она може тако да лаже о мени овој народ, е онда могу и ја да причам истину коју сам дуго крио. Доста ми је њених лажи - поручује Јованчевић.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.