Oglas
· · Komentari: 0
ENTERIJER

OVO JE DOM EMINE JAHOVIĆ: Iselila se iz vile od 700.000 evra, a novi prostor ISKORISTILA na pametan način

Emina Jahović nije žalila vreme i novac za kuću u kojoj od nedavno živi sa sinovima Jamanom i Javuzom.

1637656975_363453140.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/ yaemina
Oglas

Vila se nalazi na dobroj lokaciji u Istanbulu, što je presudilo da je pevačica kupi.

Elegancija i minimalizam

Emina neretko postavlja na društvene mreže fotografije iz svog doma, te se sudeći po njima može zaključiti da je njen novi stan uređen u minimalističkom i modernističkom stilu.

Pročitajte jošSuzana Mančić danas PUNI 65 GODINA, a OVA dijeta joj je pomogla da ostane U FORMI

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Pevačica je ranije živela sa, sada bivšim, suprugom Mustafom Sandalom u vili vrednoj preko 700.000 evra, međutim, njoj nije smetalo da se preseli u manji prostor, već je odličila da iskoristi maksimum što se dekorisanja tiče.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Mermer i drvo, ali i minimalistički stil, okosnice su Emininog enterijera.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Prostorijama vladaju bež i svetlosivi tonovi, koji su razbijeni kojim zlatnim okvirom ili ramom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Prostrana kuhinja i trpezarija dovoljno govore o tome da su gosti dobrodošli u njen životni prostor.

Ipak, najlepši kutak zasigurno je terasa sa koje se pruža pogled na Bosfor, na kojoj Emina verovatno ispija jutarnje kafe i sprema se za predstojeće obaveze dok joj prizor ka moru unosi mir.

- Ja volim minimalizam sa dozom elegancije - izjavila je svojevremeno Emina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Osim toga, Emina je takođe jednom prilikom izjavila da je pogled na Bosfor smiruje, te da je to razlog što i novi dom ima pogled na moreuz koji razdvaja evropski i azijski turski deo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

- Važno mi je bukvalno sve, ali bih rekla da su sveće nešto bez čega ne mogu. Dobar servis za ručavanje i čaše za svaku priliku. Udobne i lepe posteljine kao i osvetljenje koje mi je najvažnije. Jednostavno, sve što donosi mir i dobru energiju - rekla je svojevremeno Emina.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas