· · Komentari: 0
ŠOK

Muž Tanje Savić ne prestaje sa optužbama na račun pevačice: "Bila je u vezi sa ženom"

Ne prestaje sa optužbama

1637666338_tanja.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Pink

Dušan Jovančević, suprug Tanje Savić, rešio je da sav prljav veš koji navodno ima o još uvek zakonitoj ženi javno iznese. Nakon što je zapretio njenom dečku Drašku Stanivukoviću, a potom  da su se njih dvoje, kako kaže, drogirali i orgijali u jednom hotelu u Novom Sadu, on je otišao korak dalje.

Pročitajte još: OVO JE DOM EMINE JAHOVIĆ: Iselila se iz vile od 700.000 evra, a novi prostor ISKORISTILA na pametan način

Jovančević ovoga puta  tvrdi za pomenute medije da je Savićeva bila navodno u lezbo-akciji s jednom devojkom.

- Kad je već sve ispričala o meni, 'ajmo sad malo da otkrijemo detalje i o njoj. Ti detalji nisu poznati javnosti. Pitajte je za ime Narcisa i šta joj to ime znači. Šta su radile zajedno gole u krevetu posle jednog njenog nastupa u Beču. Inače, ta devojka živi u Beču. Tanja mi je ispričala kako ju je smuvala posle nastupa i da su završile u njenoj hotelskoj sobi. Nije mi bilo svejedno kad sam to čuo. Lično mi je Tanja to rekla. Pohvalila mi se. Zamislite. Neću da ćutim, neka me osude, ali istina o njoj mora da izađe - ogorčeno priča Jovančević za "Kurir".

Tanja je bila u toj lezbo-aferi pre braka sa Dušanom?

- Malo pre našeg braka. Rekao sam joj da je to trebalo da mi ispriča pre nego što sam se oženio njom. Da sam to znao, nikada se ne bismo venčali. To bi sve promenilo. Žestoko smo se posvađali. Kad je videla moju reakciju, rekla mi je: "Ma daj, bre, šta ti je, to je svaka cura probala s drugom devojkom, da vidi kako je to." Ja sam je samo pogledao i nisam mogao da verujem šta slušam, a ni šta priča, jer mi se pri upoznavanju predstavila kao fina porodična žena - tvrdi on za pomenute medije.

 

Jovančević kaže da je prešao preko ove gej akcije jer je iskreno voleo pevačicu.

- Nemam ništa protiv takvih akcija, ali je trebalo da znam pre braka za to. Ja ne bih planirao život s njom jer mene žene s takvim avanturama ne zanimaju. Već je bilo kasno, morao sam to da prihvatim iako me je mesecima mučilo. Na miran način sam pokušavao da se dogovorim s njom, ali nju to ne zanima. Ako vam bude rekla da lažem, evo imam jasnu poruku za nju: Probaj me, pa ćeš videti šta ću otkriti sledeći put. Znaš ti dobro šta je to! Kad ona može tako da laže o meni ovoj narod, e onda mogu i ja da pričam istinu koju sam dugo krio. Dosta mi je njenih laži - poručuje Jovančević.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.