Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

На данашњи дан, пре 14 година, преминуо је чувени Тоше Проески: Интервју и разговор са певачицом слутили трагедију?

Певач кога је свет волео, настрадао је пре тачно 14 година, 16. октобра 2007. године, у саобраћајној незгод која се догодила на ауто-путу у Хрватској. Имао је само 26 година.

1634373125_b8d2b74dd02862f993102b380d8329ed7c33f746.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен / Хит Рецордс Оффициал
Oglas

Вест је тада потресла цео Балкан, а ни сада након више од деценије многи не могу да се помире са његовим губитком. Иза Тошета Проеског остале су многобројне песме које су наставиле да "живе" и дају утисак да је певач и даље ту.

Прочитајте још: Фанови покојног Робина Вилијамса РАЗБЕСНЕЛИ његову ћерку УЖАСНИМ СНИМКОМ - "Искоришћавају један од татиних најтужнијих дана" (ВИДЕО)

Само шест сати пре трагедије, Тоше је био гост у емисији "Вртелешка", где је испричао колико се осећа уморно и да би волео да живи као сав нормалан свет: 

- Желим у шетњу, у куповину, увече у кафић, али не могу. Пре десетак дана шетао сам испред излога и схватио да више од шест-седам година нисам изашао, прошетао градом и рекао: "Ово ми се свиђа. Ући ћу и купити." Мислиш да не желим? Желим као сви нормални људи -  рекао је тада Тоше и звучао поприлично тужно. Ипак, имао је мало година и огроман терет славе на леђима.

Водитељка му је онда поставила питање да ли жели да се склони од свега.

- Желим, али не могу. Машинерија ме је ставила, како то кажу, "у бубањ" и готово. Нема враћања назад. Тражим опоравак од свакодневних интервјуа, шминкања, скидања шминке, паковања. Све ми је преко главе. Не могу да будем сам, не могу сам да одем на кафу и у продавницу. Не могу, а желим -  рекао је Тоше.

Након интервјуа запутио се у Хрватску послом, а онда је уследила трагедија.

Елена Ристеска о Тошету

Македонска певачица Елена Ристеска, била велика пријатељица певача и особа са којом се Тоше чуо пре него што је кренуо на путовање.

Једном приликом истакла је за медије како је била сигурна да је Тоше предосетио да ће се нешто лоше десити јер је на то упућивао крај њиховог разговора.

Прочитајте још: "Оно што су ми тражили је нехумано и варварски": Мајка МОНИКЕ ЛЕВИНСКИ открила шта се заиста дешавало у ДАНУ ХАПШЕЊА (ФОТО)

Разговарали смо и те кобне ноћи пре одласка у Хрватску, а ја још увек тврдим да је осетио да ће се нешто лоше догодити. На крају разговора, рекао ми је да ћемо га видети за неколико дана, али дубоко је уздахнуо кад је рекао: ‘Ако Бог дозволи’ – испричала је Елена и додала:

- У том тренутку није ми било чудно, док се следећег дана нисам пробудила и сазнала да је погинуо. Кад је моја мајка, у неверици, рекла да се догодила несрећа, знала сам да је то истина.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas