Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СКАНДАЛ

"Оно што су ми тражили је нехумано и варварски": Мајка МОНИКЕ ЛЕВИНСКИ открила шта се заиста дешавало у ДАНУ ХАПШЕЊА (ФОТО)

Како су је агенти ФБИ -ја притискали да у јануару 1998. сарађује са истрагом Била Клинтона, Моника Левински је хтела да позове само једну особу: њену маму, Марсију Левис.

1634133673_pjimage--39-.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

У жељи да обезбеде њено учешће, агенти су инсистирали на томе да Моника, 24-годишња жена, не мора да зове мајку и запретили су да ће Левисову процесуирати. Али Левински је остала при свом ставу, на крају их је убедила да јој дозволе да телефонира у говорници испред хотелске собе Ritz-Carlton у којој је била заточена.

Прочитајте још: ОВО СЕ РЕТКО ДОГАЂА! Након што је изгубио венчани прстен на Индијан Велсу, Енди Мареј је доживео нешто још НЕВЕРОВАТНИЈЕ! (ФОТО)

ФБИ ме има

Током паничног позива, Левински је рекла да јој било потребно да је мама умири, пре него што је „схватила“ [ФБИ ме има]. Ја сам у хотелу.

То је „немогућа ситуација за родитеља“. Присиљавање родитеља да сведочи против детета је „нехумано, варварско“

Левисова је брзо ушла у воз и дошла у хотелску собу у којој је, како је описала у документарним серијама, покушала "да се понаша храбро" како ФБИ "не би видео како је уплашена". Мајка и ћерка су могле да разговарају приватно у ходнику.

Моникина мајка се присетила:"Реклу су:„ Морате сарађивати, Моника". "Желела сам да уради оно што су јој рекли, у супротном би добила 20 година затвора, а то би било само ради заштите Била Клинтона. За тим су заиста трагали. Она је била само средство. "

Лажно сведочење

Кад су се власти оправдале зашто нису могле у писаној форми понудити имунитет Моники Левински, Левисова је рекла да зна да им "не могу веровати". Тако су се жене без договора вратиле у свој заједнички стан у хотелу Вотергејт. Левисова је објаснила да су обе биле "јако, јако уплашене", а њена кћерка је била "избезумљена" након што је била заточена 11 сати. „[Моника] је стално понављала: Само желим да умрем. Само желим умрети ”, рекла је Левисова, додавши да је „остала крај ње ” све време.

Истражитељи су убрзо приморали Левисову да сведочи пред великом поротом и покушали да је наведу да каже да јој се Левински поверила да ју је Клинтон замолио да лаже адвокате у тужби Поле Џонс.

Левисова је рекла да је то „немогућа ситуација за родитеља“ и да је присиљавање родитеља да сведочи против детета „нехумано, варварско“. На крају, ниједна жена није оптужена за злочин, а чини се да и данас имају блиску везу. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas