Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СВАКО НА СВОЈУ СТРАНУ

На Душков рођендан, Јелена села у авион: Друштво јој прави ОВАЈ мушкарац (ФОТО)

Овај рођендан ће Душко Тошић прославити без Јелене.

1642607083_pjimage--13-.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/ karleusastar
Oglas

Jавност и даље бруји о односу Душка Тошића и Јелене Карлеуше, будући да је певачица свог супруга на Божић пријавила за насиље у породици. Обоје су се врло брзо су се огласили на друштвеним мрежама и негирали да им је полиција била у кући, али су потврдили да је дошло до породичне свађе.

Душко је наводно тог дана добио забрану приласка супрузи у трајању од 30 дана, а данас слави рођендан и то без ње.

Док Душко објављује бројне честитке које су му послали пријатељи путем друштвене мреже Инстаграм, његова супруга је спаковала кофере и отишла ван Србије.

Прочитајте још: Дара Бубамара постала ХИТ на Интернету! Фотографијом потпуно ЗБУНИЛА фанове (ФОТО)

Фото: Принтскрин/Инстаграм

Она је на свом Инстаграм профилу објавила фотографије из авиона, а како 21. јануара има наступ у Дубаију, претпоставља се да се тамо упутила.

Јелена је јуче објавила честитку поводом рођендана колегинице Драгане Мирковић, али на диван дан свог супруга остала је нема. Њему на друштвеним мрежама није упутила честитку. 

Фото: Принтскрин/Инстаграм

Уместо тога, Јелена је објавила видео снимак, па тако открила ко јој прави друштво у авиону на путу за Дубаји. У питању је њен менаџер Зоран Бирташевић.

БОНУС ВИДЕО:  

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas