Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"На неким пољима иде, а на неким не": Џејла Рамовић признала како се осећа после раскида са дечком

Певачица Џејла Рамовић проговорила о недавном раскиду

1697702803_marija_serifovic_3_11032020_0034--2-.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Певачица Џејла Рамовић је победила у такмичењу "Звезде Гранда", а поред тога она је успешна ан факултету. Она студира у Барселони, па је због тога живи на релацији Београд - Сарајево - Барселона.

- Нисам ја само у Србији, пословно сам овде, али сам доста времена у Сарајеву. Донедавно сам живела у Барселони, а сад сам се вратила на старо. Сад је много лакше, имам онлајн предавања, лап-топ је стално са мном. Родитељи желе да завршим факултет, никад нисам ни хтела да прекинем. Свесни су да је боље да студирам онлајн, родитељи су од почетка веровали у мене, имамо здрав однос - истакла је Џејла, пише "Курир".

Она је недавно раскинула са дечком и истакла како је тај раскид није уздрмао.

- Нисам заљубљена, али сам била. Није ме уздрмао раскид. На неким пољима иде, а на неким не. Променљива је ситуација. Немам тип, али мора да буде амбициозан и да се труди, да ради. Мора да буде јачи од мене емотивно. Ја, ево, пет дана већ плачем. За све икад! Шта год видим, шта год прочитам, баш сам рањива ових дана - признала је.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas