Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

На пијаци свирала за 600 динара и никад није била поноснија: "Желела сам да помогнем родитељима и себи"

Певачица Зорја Пајић појавила се у такмичењу Звезде Гранда пре две године и већ са првим изласком на сцену одушевила како жири, тако и публику.

1672732051_revija_rotari_klub_02062022_0005.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Након такмичења, Зорја је публику одушевила и појављивањем на “Песми за Евровизију ’22” где се представила нумером "Зорја" и побрала бројне симпатије.

Њен пут до провесионалног бављења музиком није био лак, па је како би зарадила додатни новац и помогла родитељима током студирања, одлучила је да свира виолину на улици

- Имала сам седамнаест година, нисам била у ситуацији да сам била финансијски подржана, желела сам да помогнем и својим родитељима и себи и желела сам да олакшам пут и свој и њихов. Моје амбиције су биле прескупе, живела сам у другом граду, свирала сам виолину - испричала је Зорја за К1 телевизију и додала да је поред свирања виолине одувек певала, али да јој је недостајало самопоуздање и вера у себе.

Прочитајте још: Причало се о њиховом разводу, а они из дана у дан били све јачи: Петар Митић искрено о браку са Иваном Павковић

- Бежала сам од тога, али нисам веровала да могу тиме да се бавим. Изашла сам са виолином на улицу, било је минус десет и виолина, јако погрешна ствар. Отишла сам на пијацу у Новом Саду, свирала сам Баха и тада сам добила 600 динара за 15 минута и никада нисам била поноснија. Али то није било ништа, касније сам зарађивала много више - рекла је певачица.

Можда би некога било срамота да пева и свира пред непознатим људима на улици, али она је чврсто веровала у снове и била је у праву:

- Никада ме није било срамота. Имала сам трему, али ме није било срамота - рекла је за поменуту телевизију.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas