Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Певала је на улици у центру Београда, а онда јој се живот променио из корена: "Помислила сам да немам шта да изгубим"

Зорја Пајић је чврство веровала у своје снове и вредно радила на томе да их оствари

1705056802_7c866e8ba1090de9daea024546f7ca4a22b44ba4.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Кажу да је сваки почетак веома тежак, а то је осетила и бивша учесница „Звезда Гранда“ Зорја Пајић која се са 17 година доселила у Београд где је почела да пева на улици.

– Јако сам тешко нашла смештај, била сам одбијена за дом и тако даље. Ситуација у мојој породици у том моменту није била финансијски стабилна тако да је било питање да ли ћу моћи да наставим са школовањем. Дошла сам до тога да се осећам беспомоћно, као да ништа није до мене, као да сам сатерана у ћошак. Сећам се момента када сам одлучила да изађем на улицу да свирам. Био је 10. децембар, минус 10 напољу, изашла сам на пијацу, било ме је страх, као никада до тада. Свирала сам Баха, а сви су застали да ме послушају, од дека и бака до дечице, неки су дали новац неки не – испричала је Зорја за Гранд.

Како и сама каже, улица јој је била велика школа, а непријатне ситуације лекција коју је морала да научи са само седаманест година.

– Стварно је било стотине људи који су стајали као на концерту, када се осећаш дивно па све до тога да се осећаш као да си неко смеће на улици. Било је ситуација када те људи пљуну, шутну ти кутију за инструмент. Ја сам неко ко не трпи такве ствари и често сам долазила у конфликт са таквим људима. Било је ситуација када сам викала, да не кажем вриштала, а била је ту и комунална полиција. Осећала сам се незаштићено – признала је певачица у својој исповести.

Ипак, непријатна искуства са улица српске престонице довела су је до „Звезда Гранда“.

– Помислила сам да немам шта да изгубим, и људи око мене су били у чуду јер нисам годинама пратила такмичење. Први круг је био мој улазак на врата свега овога, а Мили ми је предлагао да не певам песму “Танго“ да не бих имала притисак. Нисам га послушала, изашла сам на сцени и дала све од себе и било је фантастично – присетила се певачица која долазак на Грандову сцену сматра једном од најбољих у животу.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas