Oglas
· · Komentari: 0

Na pijaci svirala za 600 dinara i nikad nije bila ponosnija: "Želela sam da pomognem roditeljima i sebi"

Pevačica Zorja Pajić pojavila se u takmičenju Zvezde Granda pre dve godine i već sa prvim izlaskom na scenu oduševila kako žiri, tako i publiku.

1672732051_revija_rotari_klub_02062022_0005.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Nakon takmičenja, Zorja je publiku oduševila i pojavljivanjem na “Pesmi za Evroviziju ’22” gde se predstavila numerom "Zorja" i pobrala brojne simpatije.

NJen put do provesionalnog bavljenja muzikom nije bio lak, pa je kako bi zaradila dodatni novac i pomogla roditeljima tokom studiranja, odlučila je da svira violinu na ulici

- Imala sam sedamnaest godina, nisam bila u situaciji da sam bila finansijski podržana, želela sam da pomognem i svojim roditeljima i sebi i želela sam da olakšam put i svoj i njihov. Moje ambicije su bile preskupe, živela sam u drugom gradu, svirala sam violinu - ispričala je Zorja za K1 televiziju i dodala da je pored sviranja violine oduvek pevala, ali da joj je nedostajalo samopouzdanje i vera u sebe.

Pročitajte još: Pričalo se o njihovom razvodu, a oni iz dana u dan bili sve jači: Petar Mitić iskreno o braku sa Ivanom Pavković

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorja (@zorja__)

- Bežala sam od toga, ali nisam verovala da mogu time da se bavim. Izašla sam sa violinom na ulicu, bilo je minus deset i violina, jako pogrešna stvar. Otišla sam na pijacu u Novom Sadu, svirala sam Baha i tada sam dobila 600 dinara za 15 minuta i nikada nisam bila ponosnija. Ali to nije bilo ništa, kasnije sam zarađivala mnogo više - rekla je pevačica.

Možda bi nekoga bilo sramota da peva i svira pred nepoznatim ljudima na ulici, ali ona je čvrsto verovala u snove i bila je u pravu:

- Nikada me nije bilo sramota. Imala sam tremu, ali me nije bilo sramota - rekla je za pomenutu televiziju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorja (@zorja__)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas