Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НА ПРАГУ 7. ДЕЦЕНИЈЕ: Салма Хајек у бикинију - и рођендански деколте о ком се прича (ФОТО)

СЛАВНА глумица Салма Хајек 2. септембра је прославила свој 57. рођендан.

1693841091_Salma-Hajek-bikini.jpg
Oglas

Она важи за једну од најпожељнијих жена на планети, а рођена је у Мексику као Салма Валгарма Хајек Хименез од мајке Мексиканке и оца Либанца.

У интернат „Луизијана“ послата је када је имала само 12 година, а пошто је стално правила проблеме, убрзо се вратила у Мексико, одакле су је послали у Хјустон код тетке. Тамо је остала до своје 17. годие, а потом се вратила у родну земљу.

Иако је у Мексико Ситију уписала студије интернационалне комуникације, убрзо је одлучила да их напусти и посвети се глуми, чиме њена породица није била баш задовољна. Глумила је у разним позориштима, а потом се опробала и на телевизији, када је добила главну улогу у серији „Тереза“. Огромна популарност ове серије винула ју је у звезде, а Салма убрзо одлучује да срећу окуша у Лос Анђелесу.

Сматра се да је она прва мексичка глумица која је постала холивудска звезда, још од Долорес дел Рио. Роберт Родригез јој је 1995. године дао улогу у филму „Десперадо“ у ком јој је партнер био Антонио Бандерас, а након овога Салма постаје једна од најтраженијих глумица у Холивуду.

 

Касније су се улоге само ређале, те смо је гледали у остварењима „Четири собе“, „Од сумрака до свитања“, „Не заљубљуј се на први поглед“, „Факултет страха“, „Дивљи, дивљи запад“, „Путеви дроге“, „Фрида“, „Деца шпијуни: Игра је готова“, „Било једно у Мексику“, „После сумрака“, „Вечни“, „Гучијеви“ и другим.

Захваљујући улози легендарне сликарке Фриде Кало у филму „Фрида“ из 2002. године који је, такође, и продуцирала, постала је прва мексичка глумица која је номинована за Оскара за најбоју глумицу.

Хајекова је већ годинама у складном браку са милијардером Франсоом Анријем-Пиноом са којим има ћерку, а свој приватни живот не воли много да експонира у јавности.

Салмин муж је извршни директор конгломерата Керинг, који поседује многе луксузне модне брендове и вредан је 59.9 милијарди долара. Стоји иза брендова као што су Гуцци, Боттега Венета, Алеxандер МцQуеен и Баленциага.

Глумица је о њиховој љубави открила тек толико да су се упознали причајући о фудбалу, свемиру и науци, што обоје воле.

Салма Хајек поделила је фотографију са прославе свог 57. рођендана, а јавно јој је честитала и колегиница Пенелопе Круз која је поделила низ њихових заједничких фотографија.

„Срећан рођендан, моја вољена другарице“, написала је она уз неколико емотикона срца.

Бројни обожаваоци честитали су Хајековој рођендан, а највише је било оних који су коментарисали да гумица изгледа боље него икад.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas