Oglas
· · Komentari: 0

NA PRAGU 7. DECENIJE: Salma Hajek u bikiniju - i rođendanski dekolte o kom se priča (FOTO)

SLAVNA glumica Salma Hajek 2. septembra je proslavila svoj 57. rođendan.

1693841091_Salma-Hajek-bikini.jpg
Oglas

Ona važi za jednu od najpoželjnijih žena na planeti, a rođena je u Meksiku kao Salma Valgarma Hajek Himenez od majke Meksikanke i oca Libanca.

U internat „Luizijana“ poslata je kada je imala samo 12 godina, a pošto je stalno pravila probleme, ubrzo se vratila u Meksiko, odakle su je poslali u Hjuston kod tetke. Tamo je ostala do svoje 17. godie, a potom se vratila u rodnu zemlju.

Iako je u Meksiko Sitiju upisala studije internacionalne komunikacije, ubrzo je odlučila da ih napusti i posveti se glumi, čime njena porodica nije bila baš zadovoljna. Glumila je u raznim pozorištima, a potom se oprobala i na televiziji, kada je dobila glavnu ulogu u seriji „Tereza“. Ogromna popularnost ove serije vinula ju je u zvezde, a Salma ubrzo odlučuje da sreću okuša u Los Anđelesu.

Smatra se da je ona prva meksička glumica koja je postala holivudska zvezda, još od Dolores del Rio. Robert Rodrigez joj je 1995. godine dao ulogu u filmu „Desperado“ u kom joj je partner bio Antonio Banderas, a nakon ovoga Salma postaje jedna od najtraženijih glumica u Holivudu.

 

Kasnije su se uloge samo ređale, te smo je gledali u ostvarenjima „Četiri sobe“, „Od sumraka do svitanja“, „Ne zaljubljuj se na prvi pogled“, „Fakultet straha“, „Divlji, divlji zapad“, „Putevi droge“, „Frida“, „Deca špijuni: Igra je gotova“, „Bilo jedno u Meksiku“, „Posle sumraka“, „Večni“, „Gučijevi“ i drugim.

Zahvaljujući ulozi legendarne slikarke Fride Kalo u filmu „Frida“ iz 2002. godine koji je, takođe, i producirala, postala je prva meksička glumica koja je nominovana za Oskara za najboju glumicu.

Hajekova je već godinama u skladnom braku sa milijarderom Fransoom Anrijem-Pinoom sa kojim ima ćerku, a svoj privatni život ne voli mnogo da eksponira u javnosti.

Salmin muž je izvršni direktor konglomerata Kering, koji poseduje mnoge luksuzne modne brendove i vredan je 59.9 milijardi dolara. Stoji iza brendova kao što su Gucci, Bottega Veneta, Alexander McQueen i Balenciaga.

Glumica je o njihovoj ljubavi otkrila tek toliko da su se upoznali pričajući o fudbalu, svemiru i nauci, što oboje vole.

Salma Hajek podelila je fotografiju sa proslave svog 57. rođendana, a javno joj je čestitala i koleginica Penelope Kruz koja je podelila niz njihovih zajedničkih fotografija.

„Srećan rođendan, moja voljena drugarice“, napisala je ona uz nekoliko emotikona srca.

Brojni obožavaoci čestitali su Hajekovoj rođendan, a najviše je bilo onih koji su komentarisali da gumica izgleda bolje nego ikad.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas