Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Нада Топчагић ме је повредила": Лепа Лукић проговорила о колегиници која јој је отказала гостовање на концерту у последњем тренутку

Лепа Лукић је на свој концерт позвала колегиницу Наду Топчагић која јој је у последњем тренутку јавила да неће моћи да дође

1698415676_Foto-Ataimages.rs-Lepa-Lukic-i-Nada-Topcagic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Лепа Лукић на свом солистичкопм концерту није могла да заустави сузе, а уз њу су биле многе колеге.

- Јако сам срећна, концерт је био боли глава. Нисам рекла да је ово опроштајни концерт, можда је завршни што се тиче солистичких концерата, али опроштајни не бих ни смела да га назовем. Био ме је страх да нешто не затаји, али за певање се не бринем, ниакда ја не бих прихватила нешто што не могу да одрадим. Баш сам се исплакала, гануло ме је колико су ме подржали и певали са ном у глас, па нису ме пустили да одем са бине, већ су скандирали. Донели су ми моји ,,Липсти" слику моје мајке када је била млада. Много сам плакала - говори Лепа и наставља:

- Не воли мене публика само због песме, већ зато што ме слава није опила, што сам остала на земљи. Колико сам дуго на сцени и колико сам поштована, требало би да прескачем преко певача, али ја сам жена из народа, не кријем ни своју сиротињу, већ је истичем. Родила сам се у сиротињи, али ме Бог подигао у небеса. Јутро након концерта сам заказала још два наступа, па су ме звали и на нека крштења, ма ја не стајем, ја радим.

Ипак, многе је зачудило што се на концерту није појавила Рада Манојловић са којом лепа има дуетску песму, па су одмах кренула нагађања шта се десило између њих две.

- Па нисам је звала, звала сам људе са којима сам обележила једно време. Рада је већ једном била гост, па да не понављам. Била је Зорана Мићуновић, она је заменила Наду Топчагић - говори Лепа, којој је Нада приредила стрес, што од ње никако није очекивала.

- Није ми се ни јавила, него је задњи дан Миша Мијатовић звао њу и тек онда му је рекла да не може да дође, иако је мени потврдила пре тога. Питала сам је је л' може 22. октобра, она је потврдила. Да сам ја прихватила да некоме будем гост на концерту, све живо бих откзала, јер сам дала реч. Али Нада дан пред концерт каже: ,,У Тивту сам, идем у Италију на сваду", значи, мени је потврдила, а онда прихватила и тезгу! Па кога ја да зовем данас за сутра. Разумем да је прече некоме да узме паре, него да дође код мене, али зашто ми је онда потврдила да ће доћи? Онда смо звали Зорану Мићановић, која је прелепо отпевала моје две песме. Повредила ме Нада, али је волим. Она зна нешто да лупи, али је добра као човек - говори Лепа.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas