Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Нада Топчагић у страху након смрти колега: "Плашим се да заспим, сви ми се јављају у сну"

Нада Топчагић веома је потресена због смрти колега

1637668149_nada.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк
Oglas

Певачица Нада Топчагић тешко је поднела што су њене колеге и пријатељи Маринко Роквић и Мерима Његомир умрли у року од месец дана, па је наводно упала у депресију.

Прочитајте још: Занимљива Панчета из серије "Игра судбине" променила фризуру: Глумица направила велику промену (ФОТО)

 никако не може да се помири с тим што се десило. Она је с овим певачима започела музичку каријеру и били су нераздвојни, проводили су дане и ноћи, путовали заједно, плакали и смејали се.

- Нади је много тешко, она се не мири с овим што се дешава. Иако многи говоре да је то све њена глума и преувеличавање, није тако. Она је емотивна жена, кад неког воли, воли га до бола. Маринко је посебно боли јер су имали оне размирице и нису били добри неко време. То је поједе. Није се опоравила од његове смрти, а онда је уследила и вест да Мерима Његомир има исту болест, само још гори облик. Нада се затворила у кућу у четири зида и само је плакала. Звала је Меримину породицу сваки час, слала је њој поруке, несвесна да жена умире од болова и да јој нема спаса. Иако јој је муж Златко саветовао да спава да се и она не разболи, то није било могуће - каже кућна пријатељица.

Нада је потврдила да је скроз сломљена, те да није у стању да прича због Меримине смрти, која ју је докусурила.

- Није ми добро данима, недељама. Шта се ово дешава? Ко нас коси као смрт косом? Немам суза више. Не смем да спавам јер се плашим лоших вести, а и сви мртви ми се јављају у сну - рекла је певачица.

- Не дирам телефон да не бих прочитала да је неко лоше, да је неко отишао. Ко је следећи? Плашим се да можда нисам ја. Ово су тешка времена. Људи, прави уметници одлазе. Човек ће човека тражити на сваких 200 метара. Не могу више, извините - додала је Топчагићева.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas