Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Најлепша турска глумица нестала после земљотреса: Цела Србија је воли, а сада се сви брину шта јој се догодило (ФОТО)

Ни трага ни гласа од Џансу

1676371731_shutterstock_736281226-TURSKA-GLUMICA.jpg
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

Глумица Џансу Дере (42) нестала је након снажног земљотреса који је погодио Турску.

Како пишу поједини турски медији, стрепи се да је Џансу Дере под рушевинама, јер од ње већ данима нема ни трага, ни гласа, па се сумња на најгоре.

Сви који уживају у турским серијама заволели су Џансу као лепу Силу из истоименог остварења, или као Фирузе из планетарног хита "Сулејман Величанствени". Крхка лепотица крупних очију допала се многима, а у Турској је апсолутна звезда.

Зато није ни чудо што се са страхом шире гласине, због чињенице да се не зна где је лепа Џансу после трагичног земљотреса који је опустошио делове Турске.

Појавиле су се гласине да је била на југу земље када је до земљотреса дошло, али нико још ово није потврдио. Страшне сумње подгрева и чињеница да се не оглашава ни породица глумице. Последња објава на њеном Инстаграм налогу носи датум 5. јануар, али она је позната по томе што се не оглашава на друштвеним мрежама "сваки час". 

 

Са друге стране, у турским медијима су се појавили и текстови у којима се тврди да су гласине кренуле од једног обичног видеа на ТикТоку. Осуђује се могућност да неко користи овакву катастрофу да свој видео клип учини виралним.

Штавише, има најава да ће ускоро бити одржан и телетон у којем ће учествовати многи турски глумци, како би се скупило што више средстава за помоћ настрадалима. Наводно ће управо Џансу Дере бити део тима у овој хуманитарној акцији, а тиме ће оповргнути и гласине о њеној смрти под рушевинама.

У телетону ће, пишу турски медији, учествовати и Халит Ергенч, познатог по улози Сулејмана Величанственог, али и Џан Јаман, Демет Оздемир и многи други.

БОНУС ВИДЕО: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas