Oglas
· · Komentari: 0

Najlepša turska glumica nestala posle zemljotresa: Cela Srbija je voli, a sada se svi brinu šta joj se dogodilo (FOTO)

Ni traga ni glasa od Džansu

1676371731_shutterstock_736281226-TURSKA-GLUMICA.jpg
Photo: Shutterstock
Oglas

Glumica Džansu Dere (42) nestala je nakon snažnog zemljotresa koji je pogodio Tursku.

Kako pišu pojedini turski mediji, strepi se da je Džansu Dere pod ruševinama, jer od nje već danima nema ni traga, ni glasa, pa se sumnja na najgore.

Svi koji uživaju u turskim serijama zavoleli su Džansu kao lepu Silu iz istoimenog ostvarenja, ili kao Firuze iz planetarnog hita "Sulejman Veličanstveni". Krhka lepotica krupnih očiju dopala se mnogima, a u Turskoj je apsolutna zvezda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cansu Dere (@cansudere)

Zato nije ni čudo što se sa strahom šire glasine, zbog činjenice da se ne zna gde je lepa Džansu posle tragičnog zemljotresa koji je opustošio delove Turske.

Pojavile su se glasine da je bila na jugu zemlje kada je do zemljotresa došlo, ali niko još ovo nije potvrdio. Strašne sumnje podgreva i činjenica da se ne oglašava ni porodica glumice. Poslednja objava na njenom Instagram nalogu nosi datum 5. januar, ali ona je poznata po tome što se ne oglašava na društvenim mrežama "svaki čas". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cansu Dere (@cansudere)

 

Sa druge strane, u turskim medijima su se pojavili i tekstovi u kojima se tvrdi da su glasine krenule od jednog običnog videa na TikToku. Osuđuje se mogućnost da neko koristi ovakvu katastrofu da svoj video klip učini viralnim.

Štaviše, ima najava da će uskoro biti održan i teleton u kojem će učestvovati mnogi turski glumci, kako bi se skupilo što više sredstava za pomoć nastradalima. Navodno će upravo Džansu Dere biti deo tima u ovoj humanitarnoj akciji, a time će opovrgnuti i glasine o njenoj smrti pod ruševinama.

U teletonu će, pišu turski mediji, učestvovati i Halit Ergenč, poznatog po ulozi Sulejmana Veličanstvenog, ali i Džan Jaman, Demet Ozdemir i mnogi drugi.

BONUS VIDEO: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas