Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НАЈВЕЋА ПРИЈАТЕЉСТВА НА ЕСТРАДИ: Њихов однос нико није успео да уништи

Остали пријатељи упркос свему

1687463032_prijateljstva.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Искрена естрадна пријатељства су заиста реткост у данашње време, када се углавном све своди на дружење из интереса.

Често читамо о томе колико нетрпељивости и “зле крви” има међу колегама на естради, а нарочито када су жене у питању. Ипак, постоје и они које веже нераскидиво пријатељство, а за неке од њих никада не бисмо могли да претпоставимо да се приватно друже.

1. ЗЛАТА ПЕТРОВИЋ И ГОЦА БОЖИНОВСКА 

Певачице Гоца Божиновска и Злата Петровић годинама негују своје пријатељство и готово су нераздвојне, а у прилог томе иде изјава Гоце да би њена другарица била спремна да због ње прикрије и злочин који је она починила. 

-Злата и ја бисмо убиле једна за другу. Та жена је била мој анђео-чувар у време кад ми се цео живот распадао. Кад сам остала сама с децом, нисам знала како ћу све да носим на својим плећима. После одласка мог мужа морала сам све конце и конопце да држим, навикла сам с временом, а Злата је увек била ту. Сад да убијем човека, она би рекла: "Донеси леш код мене, заједно да га сакријемо или закопамо". Ето колико се волимо - причала је Гоца својевремено.

2. ДАРКО ЛАЗИЋ И АНДРЕАНА ЧЕКИЋ

Андреана Чекић толико воли и поштује Дарка Лазића да је због њега на све спремна. Певачица тврди да би за свог кума, колегу и најбољег пријатеља прикрила и најстрашнији злочин.

-Ако је Дарко пресрећан и ја сам. Он мене воли безусловно, и ја њега, наравно. Не морамо ми да се чујемо сваки дан, али то се зна и осети. Ми смо се давно упознали, а у њему сам видела брата. Своје пријатеље и кумове поштујеш и браниш увек, а за моје праве пријатеље сам спремна да гинем - рекла је певачица за медије.

3. СВЕТЛАНА РАЖНАТОВИЋ И ВИКИ МИЉКОВИЋ 

Пријатељство и кумство фолк звезде Светлане Цеце Ражнатовић и Вики Миљковић траје дуги низ година, а многи не знају како су њих две постале куме.

Наиме, њихови родитељи су се добро познавали, с обзиром на то да су студирали на истој академији у Приштини, како наводе домаћи медији.

Иначе, Цеца је била венчана кума Виолети на венчању са музичарем Драганом Ташковићем Ташкетом. Црквени чин се обавио у Цркви светог Василија Острошког.
Вики је једном приликом истакла колико цени њихово пријатељство, и да је певачица увек била ту за њу у тешким тренуцима.

Певачица има и јос једну куму поред Светлане, а то је њена колегиница Сања Ђорђевић.

Цеца такође има још једну куму а то је Љубинка Кларић, глумица која је играла у бројним домаћим филмовима и серијама.

4. КАТАРИНА ГРУЈИЋ И УРОШ ЖИВКОВИЋ

Певач Урош Живковић никад није крио да се и приватно дружи са колегиницом Катарином Грујић, те су једно време буквално били нераздвојни.

Међутим, мало ко зна да је њихово пријатељство толико јако да су се и ородили.

До овог чина дошло је на Каћином рођендану пре више од две године, а сад је певач проговорио о односу са колегиницом.

-Ми смо се побратили, значи ми смо побратими. То би било у мушком роду, тако да сад имам сестру. Чуо сам да православна црква не подржава то побратимство. Видећемо, битно је да ми знамо шта нама то значи и колико смо везани и нека тако остане до краја живота. Ја волим и њу и целу њену породицу - рекао је певач и додао да чврсто верује у мушко женска пријатељства.

-Она је прво брат у души. Такво пријатељство је реткост. Има много наших колега, ми смо сви приватно јако добри, али се све своди на посао, од рођендана до рођендана, од промоције до промоције, нису ту тако учестала виђања. Ја се са Каћом чујем четири, пет пута недељно – испричао је Урош за Гранд, док је Каћа у једној Грандовој емисији додала да он њу слуша јер је старија.

5. АНА БЕКУТА И ЦАКАНА 

Естрадно пријатељство за које мало ко зна, јесте пријатељство Ане Бекуте и Цакане.

Оне се друже деценијама, а сада су откриле да се познају још из средњошколских дана.

-Ето, толико се дуго и добро познајемо да Цакана зна да је моја природна коса заправо коврџава- рекла је Бекута.

-Стално је од мене преписивала математику- оцинкарила ју је Ана, а Цакана јој је с осмехом узвратила.

-Хвала ти на томе- рекла је певачица у у емисији "Звезде Гранда Специјал".

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas