Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Највеће тајне ЕСТРАДЕ: Ево у кога су били заљубљени Тома Здравковић и Шабан Шаулић

Тома Здравковић цео живот посветио је песми, кафани и женама.

1639035597_toma.png
Фото: Yоутубе принтсцреен
Oglas

Зна се да је многе своје нумере углавном наменио дамама које је волео или које су биле значајне у његовом животу, али једну тајну је понео у гроб. 

Прочитајте још: Тома Здравковић цео живот посветио је песми, кафани и женама. Ацо Пејовић ИСКРЕНО: "Боље ДОБАР РАЗВОД него ЛОШ БРАК"

Наиме, његов велики хит "Јелена" није посвећен само његовој снајки, супрузи Новице Здравковића, већ и, како за Курир открива његова пријатељица из Немачке, проститутки коју је осамдесетих година упознао на железничкој станици у Франкфурту.

- Читала сам у медијима да је песма "Јелена" посвећена многим женама. Али све су то спекулације. Истина је да је Тома ту песму написао за девојку коју је упознао овде у Франкфурту и у коју се лудо заљубио. У то време је био ожењен и вратио се из Канаде. Било је то 1984. године. Она се бавила проституцијом. Од тога је живела, и то није крила. Била је лепа као сан. Упознали су се током једне ноћи, када је возом дошао у Франкфурт - прича саговорница која је желела да остане анонимна.

Јелена је Тому примила у свој стан

- Живела је као подстанар. Један дан сам дошла код ње кад из купатила излази мушкарац. Било га је срамота кад ме је угледао. Стидљиво се представио, рекао ми је да је певач. Пошто није имао гардеробу, Јелена ме замолила да одем до робне куће да му купим кошуљу. Дала ми је новац и рекла да узмем број 37. Шта ћу, отишла сам, али нисам нашла ту величину него 38. То је био најмањи конфекцијски број. Дала сам му ту кошуљу да обуче и захвалио се. Ја сам отишла кући, а они су изашли у провод. Водала га је по нашим кафанама.

Томина Јелена била и с Мирославом Илићем и његовим кумом Добривојем Топаловићем

- Волела је она те певаче. Њих двојица се нису толико заинтересовали за њу као Тома. Он је желео да му она смири срце. Међутим, Јелена није била заљубљена у њега. Једном приликом је овде у Франкфурту био са Зораном Калезићем и са Шабаном Шаулићем.

Њима је рекао да му је Јелена украла душу и срце и да не може да стане док је не освоји. Желео је да буде само његова. Није га било брига ни за брак ни за каријеру, само је хтео да буде с њом, али она је побегла од њега јер тај посао којим се бавила није желела да напусти. Кад јој је написао песму, коју је објавио 1990. године, послао јој је да је прочита и она се одушевила, али му је рекла да је џабе јер њено срце припада улици - завршава наша саговорница, сведок бројних догађаја са естраде из осамдесетих година.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas