· · Коментари: 2
ШОК

ДРУГА СТРАНА ПРИЧЕ: Након напада на Петра Стругара ОГЛАСИО СЕ РАДНИК КОЈИ је осумњичен да му је НАНАЕО ПОВРЕДЕ

Глумац је доживео напад у коњичком клубу

1599809721_sdj_revija_04062019_0104.jpg
Фото: Атаимагес

Петар Стругар задобио је неколико удараца песницом, од радника у коњичком клубу на једном салашу у Јакову.

Прочитајте још: Над судбином малог Ђоса сви су плакали: Овако данас ИЗГЛЕДА дечак из филма ЖИВОТ ЈЕ ЛЕП

Након краће расправе, дошло је до физичког обрачуна, а наш познати глумац рекао је да је радник био у видно алкохолисаном стању, као да га је ударио из чистог мира.

Сада се огласио и осумњичени радник који је урадио глумца и изнео своју страну приче:

- Прво, нисам био у алкохолисаном стању, како Петар каже, то није истина. И ја могу да кажем сад да је он био пијан, могу да кажем шта хоћу, је л' то одмах значи да је стварно тај неко пијан? - тврди Иван о спорној ситуацији са Стругаром.

- Ја сам њему пришао и рекао му да покупи коњски измет који никад не чисти и налази се свуда. Нема смисла да тако изгледа салаш. Он се ухватио за препоне и рекао ми: "Хоћу, сутра мало" - додао је.

- Ту смо ушли у препирку, он је носио кацигу... Рекао сам му да мора да се чисти, а он ми је поручио: "Смрдиш!". Нормално, кад сам од пола 7 ујутру ту и радим. Десио се физички контакт, ал' како је носио кацигу сигурно није могао да има икакву повреду. Глумац је, па воли да глуми. Полиција је после умешана, дао сам изјаву, дао је и он. Следи поступак - тврди Иван.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.