· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Након навода да јој је зет забранио да дође на славље поводом рођење унуке, огласила се Весна Змијанац

У медијима су се појавиле спекулације да је Реља Поповић забранио Весни Змијанац да слави рођење друге унуке

1626874031_vesna.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/ТВ Пинк

Николија Јовановић, породила се пре неколико дана и на свет донела здраву девојчицу. поносни тата Реља, одмах је организовао славље, коме није присуствовала Весна Змијанац, а одмах су покренуте спекулације, да јој је зет забранио да дође.

Прочитајте још: Кристина Ковач одговорила свима који је исмевају због ПРИРОДНОГ ИЗГЛЕДА: Објаснила је како ствари стоје у снажној поруци! (ФОТО)

Весна је испричала да је истина та да је на дан рођења унуке славила са Рељом и његовим пријатељима у једном ресторану, али да на слављу које је организовано увече није била.

Са Рељом је прославила рођење друге унуке у једном локалу

- Што ја морам да идем на прославу тамо где су млади и где су његови и Николијини другари и другарице? На дан кад се Николија породила била са његовим друговима, седели сам у једном локолу, па сам сутрадан водила своје другарице и код куће сам имала славље за неке људе. Неки би волели да ме виде разапету, то је друга прича. Чуј, мени Реља забранио да дођем на славље! - почела је Весна.

- Ми смо једана складна породица која је добила појачање, принову, многи треба да се угледају на Николију и Рељу, на нас, као породицу! Нисмо могли да уђемо у породилиште, прве слике на ваги, па редом, слао ми је Реља који је био на путу из Македоније и сву комунуникацију са њим сам имала до увече, јер је он комуницирао са доктором - додала је певачица.

Унуку још није видела уживо

Весна још увек није видела унуку уживо, али према сликама које су јој слали, каже да је она "њена буцка".

Певачица је открила да име бебе није познато јер га њена унука још увек нема, а одлуку ће, ускоро, донети Николијина и Рељина старијина ћеркица Реа.

- Још нисам видела унуку, јуче су изашли поподне, Николија треба да се одмори, све је то тазе. Идем сутра да је видим. Имам слике, мала је, мрвица, буцка моја! - рекла нам је Весна, а затим проговорила о имену друге унуке.

Прочитајте још: Снима се ФИЛМ о Марини Туцаковић, а њена жеља је да ОВА глумица тумачи њен лик

- Сад се већа о имену. Није то могло без сестре да се обави. Имају нека три имена, кроз дан, два, три ће то да реше - додала је певачица.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.