Oglas
· · Komentari: 0
OTVORENO

Nakon navoda da joj je zet zabranio da dođe na slavlje povodom rođenje unuke, oglasila se Vesna Zmijanac

U medijima su se pojavile spekulacije da je Relja Popović zabranio Vesni Zmijanac da slavi rođenje druge unuke

1626874031_vesna.jpg
Foto: Youtube printscreen/TV Pink
Oglas

Nikolija Jovanović, porodila se pre nekoliko dana i na svet donela zdravu devojčicu. ponosni tata Relja, odmah je organizovao slavlje, kome nije prisustvovala Vesna Zmijanac, a odmah su pokrenute spekulacije, da joj je zet zabranio da dođe.

Pročitajte još: Kristina Kovač odgovorila svima koji je ismevaju zbog PRIRODNOG IZGLEDA: Objasnila je kako stvari stoje u snažnoj poruci! (FOTO)

Vesna je ispričala da je istina ta da je na dan rođenja unuke slavila sa Reljom i njegovim prijateljima u jednom restoranu, ali da na slavlju koje je organizovano uveče nije bila.

Sa Reljom je proslavila rođenje druge unuke u jednom lokalu

- Što ja moram da idem na proslavu tamo gde su mladi i gde su njegovi i Nikolijini drugari i drugarice? Na dan kad se Nikolija porodila bila sa njegovim drugovima, sedeli sam u jednom lokolu, pa sam sutradan vodila svoje drugarice i kod kuće sam imala slavlje za neke ljude. Neki bi voleli da me vide razapetu, to je druga priča. Čuj, meni Relja zabranio da dođem na slavlje! - počela je Vesna.

- Mi smo jedana skladna porodica koja je dobila pojačanje, prinovu, mnogi treba da se ugledaju na Nikoliju i Relju, na nas, kao porodicu! Nismo mogli da uđemo u porodilište, prve slike na vagi, pa redom, slao mi je Relja koji je bio na putu iz Makedonije i svu komununikaciju sa njim sam imala do uveče, jer je on komunicirao sa doktorom - dodala je pevačica.

Unuku još nije videla uživo

Vesna još uvek nije videla unuku uživo, ali prema slikama koje su joj slali, kaže da je ona "njena bucka".

Pevačica je otkrila da ime bebe nije poznato jer ga njena unuka još uvek nema, a odluku će, uskoro, doneti Nikolijina i Reljina starijina ćerkica Rea.

- Još nisam videla unuku, juče su izašli popodne, Nikolija treba da se odmori, sve je to taze. Idem sutra da je vidim. Imam slike, mala je, mrvica, bucka moja! - rekla nam je Vesna, a zatim progovorila o imenu druge unuke.

Pročitajte još: Snima se FILM o Marini Tucaković, a njena želja je da OVA glumica tumači njen lik

- Sad se veća o imenu. Nije to moglo bez sestre da se obavi. Imaju neka tri imena, kroz dan, dva, tri će to da reše - dodala je pevačica.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas