Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Након оптужби да продаје своју прљаву обућу по интернету, Зораннах се огласила: "ДАЈ БОЖЕ ДА СВИ НЕМАЈУ ПАРА КАО ЈА"

Инфлуенсерка Зораннах снимила је нови видео у којем је објаснила да ли је банкротирала.

1624982372_zoranah.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб/Зораннах
Oglas

О инфлуенсерки и модној блогерки Зорани Јовановић, познатијој као Зораннах, писало се много претходних недеља, када је једна корисница друштвене мреже Твитер објавила слике Зораниних половних ципела, које продаје преко интернета.

Оно што је посебно изазвало бурне реакције није заправо продаја обуће, већ стање у којем их је позната модна блогерка оглашавала.

Прочитајте још: Шокантно признање блогерке: Зораннах открила да има дете

Наиме, реч је о пару фирмираних патика на платформу, као и о фирмираним салонкама, за које је Зораннах тражила позамашну своту новца, уколико се у обзир узме стање у којем се обућа налази.

Једна корисница друштвене мреже Твитер објавила је слике ове обуће, а негативни коментари су се низали испод фотографија.

 

Након ових оптужби модна блогерка је снимила видео у којем је открила због чега продаје своје ствари и да ли то значи да је банкротирала.

"То су ствари које ја нисам ни погледала више од три године и џабе ми скупљају прашину у ормару, а друга ствар: не постоји инфлуенсер који не продаје своје ствари на блог-сејловима и на апликацијама. Ни за кога никад нису рекли да је банкротирао осим наравно за мене и моју маленкост јер све што Зорана уради то се схвати на најгори могући начин", објаснила је Зораннах у свом влогу.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah)

Поред тога, у јавности се прочуло да Зораннах затвара своју фирму јер лоше послује. И тај потез блогерка је образложила.

"Разлог зашто затварам фирму јесте тај што смо ми када смо отворили фирму давних, давних година, то учинили као 'д.о.о.' зарад отварања 'поп-ап' радњи у два тржна центра, јер је 'д.о.о.' био потребан за то. Проблем са 'д.о.о.' јесте тај што се паре веома тешко извлаче и једноставно увек сам у неким проблемима због тога. Тако да сам решила да затворим 'д.о.о.' и да отворим паушалну фирму која је више него довољна за мој посао. У крајњем случају, могу да отворим две паушалне фирме ако то буде потребно. Али немам проблем са извлачењем мојих пара које сам ја зарадила. Тако да је то разлог", рекла је Зораннах која је додала да приче о томе што нигде не путује тренутно немају везе са њеним финансијским стањем већ само са њеном одлуком јер не може да нађе друштво за путовања, а у прилог јој не иде ни тренутна ситуација са короном.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah)

О свом наводном банкроту блогерка је изјавила и следеће:

"То да сам банкротирала не може бити даље од истине. Ја живим феноменалан живот, хвала Богу. И дај Боже да сви немају пара као ја. Тренутно јако пуно радим, радила сам цело лето, имам константне колаборације са брендовима, Јутјуб ме плаћа, ја не волим да имам цео Инстаграм профил плаћених сарадњи, то ми је безвезе, али наравно да неке ствари не желим да одбијем, ово је мој посао и ја од њега зарађујем."

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas