· · Коментари: 0
ШОК

Шокантно признање блогерке: Зораннах открила да има дете

Блогерка признала да има дете од 7 година

1601028341_zoranah.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /Зораннах

Зораннах последње четири године, спонзорише девојчицу из Кине. Она месечно уплаћује одређену суму новца за одрастање.

Прочитајте још: Истетовирана рука, СТОРИ ЈЕ ДОКАЗ: Дара Бубамара ДЕМАНТОВАЛА писање медија? (ФОТО)

 

Наиме, Зораннах је испричала у свом новом влогу, да се ради о деци без родитељског старања: У питању је спонзорство за децу са посебним потребама у Кини која су остављена и без родитеља. Вама се на месечном нивоу скида нешто јако минимално. Имате ваше дете које ви спонзоришете. 

- Добијете сваки пут извештај како напредује, моје дете сада већ има седам година. Овде вам пише како она напредује. Неко је био усвојио дете из Кине, након тога сам одлучила да спонзоришем ову девојчицу и то радим већ три или четири године. Свако од те деце има више спонзора и онда можете да изаберете које ће дете бити ваше.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

сидекицк❄️

А пост схаред бy Зорана Јовановиц (@зораннах) он

- Ово уопште нисам хтела да испричам, али је све заиста испало спонтано око свега. Наше мало некоме значи много. Поред тога, помажем и нашој деци - закључила је Зораннах у свом влогу.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.