Oglas
· · Komentari: 0

Nakon optužbi da prodaje svoju prljavu obuću po internetu, Zorannah se oglasila: "DAJ BOŽE DA SVI NEMAJU PARA KAO JA"

Influenserka Zorannah snimila je novi video u kojem je objasnila da li je bankrotirala.

1624982372_zoranah.png
Foto: Printskrin/Jutjub/Zorannah
Oglas

O influenserki i modnoj blogerki Zorani Jovanović, poznatijoj kao Zorannah, pisalo se mnogo prethodnih nedelja, kada je jedna korisnica društvene mreže Tviter objavila slike Zoraninih polovnih cipela, koje prodaje preko interneta.

Ono što je posebno izazvalo burne reakcije nije zapravo prodaja obuće, već stanje u kojem ih je poznata modna blogerka oglašavala.

Pročitajte još: Šokantno priznanje blogerke: Zorannah otkrila da ima dete

Naime, reč je o paru firmiranih patika na platformu, kao i o firmiranim salonkama, za koje je Zorannah tražila pozamašnu svotu novca, ukoliko se u obzir uzme stanje u kojem se obuća nalazi.

Jedna korisnica društvene mreže Tviter objavila je slike ove obuće, a negativni komentari su se nizali ispod fotografija.

 

Nakon ovih optužbi modna blogerka je snimila video u kojem je otkrila zbog čega prodaje svoje stvari i da li to znači da je bankrotirala.

"To su stvari koje ja nisam ni pogledala više od tri godine i džabe mi skupljaju prašinu u ormaru, a druga stvar: ne postoji influenser koji ne prodaje svoje stvari na blog-sejlovima i na aplikacijama. Ni za koga nikad nisu rekli da je bankrotirao osim naravno za mene i moju malenkost jer sve što Zorana uradi to se shvati na najgori mogući način", objasnila je Zorannah u svom vlogu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah)

Pored toga, u javnosti se pročulo da Zorannah zatvara svoju firmu jer loše posluje. I taj potez blogerka je obrazložila.

"Razlog zašto zatvaram firmu jeste taj što smo mi kada smo otvorili firmu davnih, davnih godina, to učinili kao 'd.o.o.' zarad otvaranja 'pop-ap' radnji u dva tržna centra, jer je 'd.o.o.' bio potreban za to. Problem sa 'd.o.o.' jeste taj što se pare veoma teško izvlače i jednostavno uvek sam u nekim problemima zbog toga. Tako da sam rešila da zatvorim 'd.o.o.' i da otvorim paušalnu firmu koja je više nego dovoljna za moj posao. U krajnjem slučaju, mogu da otvorim dve paušalne firme ako to bude potrebno. Ali nemam problem sa izvlačenjem mojih para koje sam ja zaradila. Tako da je to razlog", rekla je Zorannah koja je dodala da priče o tome što nigde ne putuje trenutno nemaju veze sa njenim finansijskim stanjem već samo sa njenom odlukom jer ne može da nađe društvo za putovanja, a u prilog joj ne ide ni trenutna situacija sa koronom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah)

O svom navodnom bankrotu blogerka je izjavila i sledeće:

"To da sam bankrotirala ne može biti dalje od istine. Ja živim fenomenalan život, hvala Bogu. I daj Bože da svi nemaju para kao ja. Trenutno jako puno radim, radila sam celo leto, imam konstantne kolaboracije sa brendovima, Jutjub me plaća, ja ne volim da imam ceo Instagram profil plaćenih saradnji, to mi je bezveze, ali naravno da neke stvari ne želim da odbijem, ovo je moj posao i ja od njega zarađujem."

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas