· · Коментари: 0
ШОК

Након порођаја добила је сепсу, упала у кому и била у клиничкој смрти: Наша позната глумица ЈЕДВА преживела!

Преживела је клиничку смрт

1636710405_kalina-kovacevic.jpg
Фото: Атаимагес

Калина Ковачевић, гостујући у једној емисији испричала је страшне детаље из свог живота.

Прочитајте још: Александра Пријовић први пут јавно проговорила о разводу од Филипа: Ово је права истина о њиховом браку!

Након првог порођаја са ћерком Мионом, Калина је једва преживела. Добила је сепсу, а онда је кренуло и трауматично искуство које је поделила са јавности.

- Три дана након што сам родила Миону добила сам сепсу, инфицирала ми се материца, била сам шест недеља у болници. Беба је била са мном, али у боксу, јер дете не можеш да дојиш јер сам била на тешким антибиотицима. То ми је веома стресан период у животу. Када сам имала клиничку смрт и одреговала на неки лек, мени је само у глави прошао читав мој живот кроз слике и нисам се плашила. Прошло ми је у глави шта ће бити са мојим дететом и после тога се више ничега не сећам. Уплашила сам се само ко ће моју ћерку формирати као жену и личност - испричала је глумица својевремено у емисији "Балканском улицом" и открила како је после свега ипак одлучила да роди друго дете:

- Доста жена ме пита како сам имала храбрости за другу трудноћу. Након прве сам учила да ходам, јер сам прво лежала на одржавању трудноће пет месеци и онда сам још два месеца била у болници док сам се борила са сепсом која исцрпљује цео организам. Од лежања седам месеци ми се створила вода у куку, а рана се инфицирала и није могла да зарасте, просто нисам могла да повежем, лаички да кажем, ноге и руке да их померам. Ишла сам на вежбе. Сећам се аплауза када сам први пут могла самостално да дохватим флашицу воде. Знам шта значи бити немоћан и зато ценим ово данас што имам - рекла је Калина и искрено рекла да не желли да је људи доживљавају као слабу особу.

Прочитајте још: "Уображен је и препотентан": ГЛУМИЦА открила непознате детаље о Милошу Биковићу са снимања филма

- Превише сам лепо васпитана, то сви знају да би ме људи доживљавали као слабу. Нисам слаба, и те како сам једна јака жена. Људи се преваре, наручито у партнерским односима касније, јер сви очекују нежну јединицу, при томе глумицу, а онда добију поред себе још једног мушкарца у енергетском смислу и начину на који размишљам - искрена је глумица која иза себе има велики број улога.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.