Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Калина Ковачевић први пут јавно проговорила о насиљу у породици: "Полиција му је забранила прилазак"

Калина Ковачевић проговорила је први пут о проблемима које је имала у ванбрачној заједници са др Владимиром Рековићем из које има трогодишњу ћеркицу Анику

1667033374_kalina.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Иако глумица, која своју каријеру гради већ две деценије студиозно, пажљиво бирајући улоге по којима је постала препознатљива ретко у јавности прича о свом приватном животу, о овој теми је проговорила управо како би дала пример другим женама и оснажила их како да поступе без обзира да ли су претрпеле физичко или психичко насиље.

Прочитајте још: Кума Марине Туцаковић открила непознате детаље: "Знала сам да се ближи крај"

Иако се тек недавно сазнало да је глумица ставила тачку на однос са Владимиром, никада разлог њиховог разлаза није био познат јавности, до сада.

- Како људи тешко излазе из бракова, тако још теже из теке неке друге везе. Тај други мој избор је био, могу слободно да кажем, веома лош. Овај пут сам мислила да је био исправан, да ће ми дати сигурност, да ће мојој старијој ћерки у кући дати неку потпору, мени слободу. На то нисам могла да пристанем, нарочито на тренутке који су били толико тужни и разочаравајући по мене да је долазило до забране приласка изречене мом бившем партнеру мени. Никада пре то нисам рекла ово јавно. Он је добио забрану приласка мени. Томе је претходио догађај у који су морале да буду укључене институције које су везане за насиље у породици и зато му је био забрањен прилазак мени на месец дана. Ја о томе никада до сада нисам причала јавно зато што живимо у друштво које је воајерско. Трудила сам се само да из тога изађем што мање окрњена и што јача по своју децу, да институције што боље ураде свој посао. И након свега тога најтежи тренутак јесте на наки здрав начин изградити однос и са њим како би моја Аника израстала у једну јаку девојку пуну самопоуздања. Јако ми је жао што је до тога уопште дошло, али никакво насиље човек не треба никада да трпи. Свесно сам ушла у такав однос и исто тако изашла јер то је био лош пример по моје ћерке, испричала је Калина, која је пре тога била у браку са фудбалским агентом Радетом Ћалдовићем, са којим има ћерку Миону која сада има 11 година. Са њим се брак завршио на мирнији начин.


- Ја заиста имам леп однос са Радетом и сматрам га, иако то многима па и њему звучи чудно, великим пријатељем. Ми тако функционишемо, Миона и дан данас има јаку заједницу, то што та породица не функционише на онај начин на који је друштво одредило као неку форму то је друга ствар, али она има и тату и маму који је подржавају или контролишу да ли је све како треба. Јако је важно доћи до тог односа иако то не може одмах. Ја никада нисам причала о том мом односу са Радетом. Наравно да у моменту развода, а то је било давно, сада када то гледам делује ми као да је било у неком другом животу, али не можете одмах остати у тако добрим односима. Обоје људи буду повређени али ако радите на томе може да се изгради складан однос - рекла је Калина у емисији "Живот у балансу-разговори са душом".

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas