Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Венчање са ДОЗОМ најлепших традиционалних МАНИРА: Уз први ПЛЕС "Божанствена жена", а Калина Ковачевић у романтичној хаљини и капутићу од белог КАШМИРА (ФОТО)

О свадби Калине Ковачевич и Радета Ћалдовића се дуго причало

1667305578_Foto-Arhiva-Novosti-ANDjELA-STEVANOVIC.jpg
Фото: Архива Новости - АНЂЕЛА СТЕВАНОВИЋ
Oglas

Калина Ковачевић је имала 27 година када се удала за фудбалског агента Радета Ћалдовића, с којим је била у вези скоро две године. Обећали су се једно другом на вечну љубав у земунској Цркви рождества пресвете Богородице. Међу сватовима биле су и бројне познате личности, углавном Калинине колеге, глумци Борка Томовић, Милена Васић, Нада Мацанковић, Даница Тодоровић, Вук Костић, Виктор Савић, Никола Ракочевић, Ружица Сокић, Лидија Вукићевић, потом музичар Бора Дугић, као и бројни други. 

Анегдота са свадбе се десила када су Виктор Савић и Југ Радивојевић пришли Радетовом куму Ненаду Милијашу и као ватрени звездаши га замолили да се сликају са њим.

- Радетов кум је његов друг из детињства, фудбалер Ненад Милијаш, којег је Раде крстио пре десет година, а затим и био кум на његовом венчању - рекла је Калина којој је овај гест био јако симпатичан.

Фото: Архива Новости - Анђела Стевановић

Што се тиче венчанице, Калина се определила за једноставан крој, како би постигла романтични и елегантни ефекат.

- Желела сам да венчаница буде једноставног кроја, али богата чипком, романтична и елегантна. Уз то, хтела сам да на неки начин буде и традиционална. Капутић од белог кашмира и чипке који сам носила преко венчанице. На све то дошао је предиван дугачки чипкасти вео – рекла је тада позната уметница за "Сторy", која је до олтара, где су је чекали будући супруг и кумови, носила црвени букет, а у храму су након љубавних завета она и њен супруг разменили бурме од белог злата.

Фото: Архива Новости - Анђела Стевановић

Када је фризура у питању, уз хаљину за коју се определила, највише је ишла подигнута коса, па је тако глумица имала високу пунђу, на коју је био закачен прелеп вео.

Прочитајте још: ДЕМАНТИ: Огласио се бивши партнер Калине Ковачевић - Неистина је да се десио било који облик насиља

Фото: Архива Новости - Анђела Стевановић

Они су се након тога упутили у хотел Југославија, где је одржано и грађанско венчање. 

- Одлучила сам да додам Радетово презиме, тако да сам сада Калина Ковачевић-Ћалдовић. Желела сам да имам и мужевљево презиме, а нисам желела да избришем девојачко, тако да ми је ова варијанта с оба презимена највише одговарала - истакла је глумица.

Фото: Архива Новости - Анђела Стевановић

Након свих неопходних формалности око склапања брака, младенци су отворили први плес уз песму Мирослава Илића "Божанствена жено".

- То је, иначе, било Радетово изненађење за мене, а кад смо улазили у салу, дочекани смо дивном песмом "Свилен конац" – описује млада за "Сторy".

Фото: Архива Новости - Анђела Стевановић

Брак се након пет година распао. Калина и Раде имају ћерку Миону,а  трудили су се да несугласице које имају што мање утичу на њу.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas