Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НАКОН РАЗВОДА-КУПУЈЕ КОЊА: Бритни Спирс у првом обраћању поново шокирала- ''Примам поруке ТЕЛЕПАТСКИ'' (ФОТО /ВИДЕО)

Многи брину да ће крах брака лоше утицати на Бритнино стање

1692436801_Britni-naslov.jpg
Фото: Инстаграм принтцсреен/ бритнеyспеарс
Oglas

Недавно је одјекнула вест да се поп дива Бритни Спирс разводи, након годину дана брака и шест година везе са Семом Асгаријем.

Сем се огласио по први пут јавно, путем свог Инстаграм налога недавно, и замолио медије и јавност да буду ''благи и увиђавни''.

Многи страхују да ће љубавни крах дотући Бритни, којој изгледа ништа у животу ни даље не иде по плану. Њени синови су се дистанцирали од ње због бизарног понашања, које она такође демонстрира својим сликама и објавама на друштвеним мрежама. Како страни медији пишу, и Бритнина мајка брине за њену будућност, па жели да се ћерка у јеку развода пресели из Лос Анжелеса и врати у породични дом у Луизијани.

Водећи се проблематичним односом и са остатком своје породице, остаје упитно да ли ће Бритни послушати ове савете...Она пак, по свему судећи има неке друге замисли. У једној од објава, Бритни је написала да планира да купи коња:

- Купујем коња ускоро. Толико је опција, да је некако тешко. Кобила звана Софи и још један под именом Роар, не могу да се одлучим. Да ли да ставим свој пинк каубојски шешир и придружим се екипи? Било како било, мислим да сам нашла своје место са Роаром! написала је уз фотографију док јаше коња на плажи.

Уз снимак плеса у кући у доњем вешу, кратком топу и чизмама, по први пут је проговорила о разводу. Поједини бизарни делови забринули су многе:

- Као што свако зна, Хесам и ја нисмо више заједно...6 година је доста времена са неким, па сам мало шокирана, али...нисам овде да објашњавам разлоге јер то искрено није ничија ствар! Али, не могу више да поднесем бол искрено!! На неки телепатски начин примала сам много порука од пријатеља која су ми разнежила срце и ја вам се захваљујем!! Била сам јака дуго, иако мој Инстаграм изгледа савршено, он је далеко од реалности и мислим да сви то знамо!
Волела бих да покажем своје емоције и сузе и то како се стварно осећам, али из неког разлога одувек сам морала да скривам своју слабост! 
Да нисам татин снажан војник, послали би ме негде да ме доктори среде! Али тада ми је породица требала највише! Требало би да сте вољени безусловно...не под условима!! Зато ћу бити најјача што могу и радићу најбоље што знам! И у ствари иде ми јако добро!! У сваком случају, желим вам леп дан и не заборавите да се смејете!! поручила је..

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas