Oglas
· · Komentari: 0

NAKON RAZVODA-KUPUJE KONJA: Britni Spirs u prvom obraćanju ponovo šokirala- ''Primam poruke TELEPATSKI'' (FOTO /VIDEO)

Mnogi brinu da će krah braka loše uticati na Britnino stanje

1692436801_Britni-naslov.jpg
Foto: Instagram printcsreen/ britneyspears
Oglas

Nedavno je odjeknula vest da se pop diva Britni Spirs razvodi, nakon godinu dana braka i šest godina veze sa Semom Asgarijem.

Sem se oglasio po prvi put javno, putem svog Instagram naloga nedavno, i zamolio medije i javnost da budu ''blagi i uviđavni''.

Mnogi strahuju da će ljubavni krah dotući Britni, kojoj izgleda ništa u životu ni dalje ne ide po planu. NJeni sinovi su se distancirali od nje zbog bizarnog ponašanja, koje ona takođe demonstrira svojim slikama i objavama na društvenim mrežama. Kako strani mediji pišu, i Britnina majka brine za njenu budućnost, pa želi da se ćerka u jeku razvoda preseli iz Los Anželesa i vrati u porodični dom u Luizijani.

Vodeći se problematičnim odnosom i sa ostatkom svoje porodice, ostaje upitno da li će Britni poslušati ove savete...Ona pak, po svemu sudeći ima neke druge zamisli. U jednoj od objava, Britni je napisala da planira da kupi konja:

- Kupujem konja uskoro. Toliko je opcija, da je nekako teško. Kobila zvana Sofi i još jedan pod imenom Roar, ne mogu da se odlučim. Da li da stavim svoj pink kaubojski šešir i pridružim se ekipi? Bilo kako bilo, mislim da sam našla svoje mesto sa Roarom! napisala je uz fotografiju dok jaše konja na plaži.

Uz snimak plesa u kući u donjem vešu, kratkom topu i čizmama, po prvi put je progovorila o razvodu. Pojedini bizarni delovi zabrinuli su mnoge:

- Kao što svako zna, Hesam i ja nismo više zajedno...6 godina je dosta vremena sa nekim, pa sam malo šokirana, ali...nisam ovde da objašnjavam razloge jer to iskreno nije ničija stvar! Ali, ne mogu više da podnesem bol iskreno!! Na neki telepatski način primala sam mnogo poruka od prijatelja koja su mi raznežila srce i ja vam se zahvaljujem!! Bila sam jaka dugo, iako moj Instagram izgleda savršeno, on je daleko od realnosti i mislim da svi to znamo!
Volela bih da pokažem svoje emocije i suze i to kako se stvarno osećam, ali iz nekog razloga oduvek sam morala da skrivam svoju slabost! 
Da nisam tatin snažan vojnik, poslali bi me negde da me doktori srede! Ali tada mi je porodica trebala najviše! Trebalo bi da ste voljeni bezuslovno...ne pod uslovima!! Zato ću biti najjača što mogu i radiću najbolje što znam! I u stvari ide mi jako dobro!! U svakom slučaju, želim vam lep dan i ne zaboravite da se smejete!! poručila je..

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas