Oglas
Oglas
· · Коментари: 1

"Тати НИЈЕ ДОБРО. Не знам шта бих вам рекао..."Никола Роквић проговорио о Маринковој болести!

Маринку Роквићу, озбиљно је угрожено здравље након што је добио бактерију

1635147107_nikola.jpg
Oglas

Сада се тим поводом огласио његов син Никола и открио да његов отац није добро.

Прочитајте још: Маринку Роквићу се нагло погоршало стање: Певач једва говори!

 

- Не знам шта бих вам рекао, искрено. Чули сте се са њим, човеку није добро, непријатно ми је. Није корона сада у питању, он је то прележао. Биће он добро - рекао је Никола, не желећи да продубљује тему о очевом здравственом стању, које је и даље неизвесно.

Роквић је прилично лоше, једва прича, а све наступе је отказао док се не излечи.

Прочитајте још: Јована Јеремић ПОТКАЧИЛА и Јовану Јоксимовић:" Више ми није конкуренција, питајте је шта је ЗАВРШИЛА ОД ШКОЛЕ!" Али...имају ЈЕДНУ СЛИЧНОСТ

- Ја сам прележао корону, добро сам прошао нисам имао тешке симптоме. Ко зна кад ће овај вирус проћи, то нико не зна па ни ја. Међутим, после короне ми се појавила нека бактерија која ми је напала организам. Никао да прође, месецима се борим. Надам се да са иде мало набоље - рекао је Маринко.

Прочитајте још: ТРАГЕДИЈА! Преминула звезда серије ПРИЈАТЕЉИ (ФОТО)

 

- Многи су ме звали да идем да наступам, али сам морао све да одбијем због здравствених разлога. Супруга је ту уз мене, синови такође. Нисам сад у стању да причам, једва говорим, чујете. Ако можете да ме позовете док прође све ово, молим вас. Нешто сам ставио у уста и не могу даље да причам. Зато вас молим да овај интервју померимо за неко друго време. Морамо сачекати да ово прође, па када се опоравим, да лепо причамо, извините - испричао је Роквић за "Републику".

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas