· · Komentari: 1
ŠOK

Marinku Rokviću se naglo pogoršalo stanje: Pevač jedva govori!

Pevač Marinko Rokvić već neko vreme se bori sa bekterijom koja mu je napala organizam. Rokvić je navodno loše, jedva priča, a sve nastupe je otkazao dok se ne izleči

1634897493_marinko.jpg
Foto: Ataimages

Situaciju dodatno pogošava i to što je Marinko imao operaciju ciste, krajem prošle godine, a zatim je dobio i koronu. Sve to ga je u potpunosti iscrpelo, i teško bori sa novim zdravstvenim problemom. Marinko je rekao da je zdravstveno loše i požalio se da već mesecima vodi bitku s bakterijom, kao i da je zbog zdravstvenog stanja odbio brojne nastupe.

Pročitajte još: ĆERKA MAJKLA DžEKSONA OBAVILA RITUAL: Nakon pokušaja samoubistva, pronašla radost u KULTU VEŠTICA - Gole pozdravile mesec (FOTO)

- Mnogi su me zvali da idem da nastupam, ali sam morao sve da odbijem zbog zdravstvenih razloga. Supruga je tu uz mene, sinovi takođe. Nisam sad u stanju da pričam, jedva govorim, čujete. Ako možete da me pozovete dok prođe sve ovo, molim vas. Nešto sam stavio u usta i ne mogu dalje da pričam. Moramo sačekati da ovo prođe, pa kada se oporavim, da lepo pričamo, izvinite.

- Biće on dobro – rekao je Nikola, ne želeći da produbljuje temu o očevom zdravstvenom stanju, koje je i dalje neizvesno, prenosi "Republika.rs".

Inače, Marinko prošle godine preležao koronu, a nakon toga operisao cistu. Nakon intervencije Marinko je za medije rekao da se oseća dobro, te da žena brine o njemu.

- Oporavljam se, dobro sam. Do proleća ću opet biti onaj stari, u formi. Treba vremena za to, ali ne treniram fudbal. Znam da ne bi trebalo da imam teže fizičke napore, ne moraju to lekari da mi savetuju, pazim se. Moja žena Slavica se baš bila uplašila, ali dobro, sve je prošlo. Lepo me neguje i pazi, ugađa mi. Pošto sam preležao koronu, trebalo bi da budem malo opušteniji, ali ipak se i dalje pazim. Ne viđam se ni s kim, fali svima to druženje. Ponekad odem s drugarima na ručak, ali valjda će ovo proći uskoro - ispričao je on tada.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.