· · Komentari: 1

"Tati NIJE DOBRO. Ne znam šta bih vam rekao..."Nikola Rokvić progovorio o Marinkovoj bolesti!

Marinku Rokviću, ozbiljno je ugroženo zdravlje nakon što je dobio bakteriju

1635147107_nikola.jpg

Sada se tim povodom oglasio njegov sin Nikola i otkrio da njegov otac nije dobro.

Pročitajte još: Marinku Rokviću se naglo pogoršalo stanje: Pevač jedva govori!

 

- Ne znam šta bih vam rekao, iskreno. Čuli ste se sa njim, čoveku nije dobro, neprijatno mi je. Nije korona sada u pitanju, on je to preležao. Biće on dobro - rekao je Nikola, ne želeći da produbljuje temu o očevom zdravstvenom stanju, koje je i dalje neizvesno.

Rokvić je prilično loše, jedva priča, a sve nastupe je otkazao dok se ne izleči.

Pročitajte još: Jovana Jeremić POTKAČILA i Jovanu Joksimović:" Više mi nije konkurencija, pitajte je šta je ZAVRŠILA OD ŠKOLE!" Ali...imaju JEDNU SLIČNOST

- Ja sam preležao koronu, dobro sam prošao nisam imao teške simptome. Ko zna kad će ovaj virus proći, to niko ne zna pa ni ja. Međutim, posle korone mi se pojavila neka bakterija koja mi je napala organizam. Nikao da prođe, mesecima se borim. Nadam se da sa ide malo nabolje - rekao je Marinko.

Pročitajte još: TRAGEDIJA! Preminula zvezda serije PRIJATELJI (FOTO)

 

- Mnogi su me zvali da idem da nastupam, ali sam morao sve da odbijem zbog zdravstvenih razloga. Supruga je tu uz mene, sinovi takođe. Nisam sad u stanju da pričam, jedva govorim, čujete. Ako možete da me pozovete dok prođe sve ovo, molim vas. Nešto sam stavio u usta i ne mogu dalje da pričam. Zato vas molim da ovaj intervju pomerimo za neko drugo vreme. Moramo sačekati da ovo prođe, pa kada se oporavim, da lepo pričamo, izvinite - ispričao je Rokvić za "Republiku".

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.