· · Коментари: 0

Након смрти сина, није могла да издржи бол: Најлепша жена на свету извршила самоубиство након породичне трагедије

Није могла да поднесе губитак

1657106295_Ana-nikol-smit.jpg
Фото: Профимедиа

Ана Никол Смит, била је једна од најлепших плејбој зечица. Одлучила је да себи у 41. години одузме живот, након што је њен син изненада преминуо у 20. години.

Прочитајтејош: Звезду серије "Чувари плаже" упропастио један од највећих порока данашњице: Погледајте како данас изгледа познати глумац Дејвид Хаселхоф (ФОТО)

Иза себе је тада оставила петомесечну ћеркицу. Била је једна од најпознатијих ТВ лица, прославила се 1993. године, када се сликала за насловну страну "Плејбоја". Удавала се два пута, а њен други супруг био је 89. годишњи милијардер. ДЖ Хуард Маршал, због којег је и добила епитет лаке жене и спонзоруше.

Ипак, живот јој се претворио у пакао, када је у 21. години премунуо њен син који се предозирао.  Иако годинама нису били у добрим односима, управо због његових порока, Ана и Даниејл су успели, непосредо пред његову смрт да изгладе односе. Након његове смрти, често је била болесна, те је узимала таблете на своју руку. 

Неколико месеци касније, пронађена је мртва у хотелу, а према обдукцији, умрла је због микса таблета које је унела у организам. Њена тада петомесечна ћеркица од тада живи са биолошким оцем Леријем. 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.