Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТКРИВЕНО

Након што је Маријин отац обелоданио да је његова ћерка у вези са Џејлом, огласила се и Марија (ФОТО)

Марија Шерифовић је свима послала јасну поруку.

1614508211_pjimage.jpg
Фото: Принтскрин / Инстаграм / дзејларамовиц / серифовиц
Oglas

У медијима последњих неколико дана све су гласнија нагађања да је певачица Марија Шерифовић у емотивној вези са младом босанском колегиницом Џејлом Рамовић, којој је била и ментор у музичком такмичењу "Звезде Гранда".

Прочитајте још: Ова певачица је одбила да сними дует са Цецом Ражнатовић!

Како су медији пренели Маријин отац, познати хармоникаш Рајко Шерифовић, изјавио је да је имао прилику да упозна Рамовићеву када је певала са Маријом на њеном концерту.

- Одавно је познато који пол моја ћерка воли. Моје дете има право да ради шта хоће. Са моје стране јој је све дозвољено! Џејла је била на њеном концерту у Крагујевцу, прелепа је девојка, одушевила ме је манирима, харизмом и добротом. Њих две и треба да буду заједно, а најважније је да се искрено воле. Она има све што моја ћерка жели од партнера. Радује ме што је моја ћерка срећна, а у том случају пол је најмање битан - рекао је Маријин отац, па додао:

Прочитајте још: Изненадила колеге: Јована Јеремић открила тајну свог успеха (ВИДЕО)

- Није битно да ли ће да се жени или удаје. Ово са Џејлом је нешто озбиљније, није авантура и мислим да би требало да однос крунишу браком. Не занима ме ко шта прича, јер су и о мени причали да сам коцкар и пијаница и слично - рекао је Маријин отац.

Након бројних тврдњи појединих људи који су наводно потврдили Маријину и Џејлину љубавну везу, огласила се Шерифовићева.

- Нисам планирала да коментаришем све ове чланке који су преплавили медије у последњих 5-6 дана. Међутим, пошто видим да су сада почеле да се укључују и измишљене изјаве наших породица, морала сам да реагујем - започела је Марија и додала:

- Никада није била тајна да се након такмичења између наших породица развило велико пријатељство, које неће бити завршено због било чијих лоших или суманутих идеја или изјава - рекла је Марија на свом званичном Инстаграм профилу.

Марија је демантовала причу да је у вези са Рамовићевом.

Прочитајте још: "Многи мисле да сам у Аустралији": Ево где се тренутно налази Тања Савић (ФОТО)

- Тако да све што сте читали и што ћете читати је једна велика лаж. Постоји нешто што ме јако изнервирало, није фер да се мом оцу стављају речи у уста, човеку који се тренутно налази у болници и чека операцију. Тако да за то срам вас било, поздрав свима - поручила је Марија.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas