Oglas
Oglas
· · Коментари: 1

НАКОН ШТО МУ ЈЕ ПРЕМИНУЛА СУПРУГА, ТАШТА ЈЕ ОДЛУЧИЛА ДА СЕ УСЕЛИ КОД ЊЕГА: Она брине о породици

Глумац и даље на гробу ''разговара'' са својом супругом

1678548217_profimedia-0185416589-Liam-Naslovna.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Њихова веза је била као из снова, њихов брак се сматрао једним од најјачих у Холивуду, а Нисон никада није престао да је воли. Лијам Нисон изгубио је своју жену, Наташу Ричардсон, у трагичној скијашкој несрец́и 2009.
Откако је остао без вољене супруге, јавно је говорио о дубокој тузи коју је осец́ао након њене смрти, а сада је признао да му Наташина мајка, такође чувена глумица Ванеса Редгрејв, помаже у родитељству. 

Недавно је позната британска глумица, која је радила у позоришту, на филму и телевизији, напунила 86 година. Након губитка ц́ерке, одржава и даље лепу везу са Нисоном - они имају само добре ствари да кажу једно о другом. Нисон увек говори о њеном таленту и посвец́еност глуми, а она га отворено хвали због његове топлине, каже да је пристојна особа.

Наташа Ричардсон и Лијам Нисон упознали су се 1993. године, радећи заједно на једној представи у Даблину, у Ирској. Заљубили су се и венчали наредне,1994. године. Нисон је открио да ју је „отео“ док је живео у Аустралији, а потом су добили два сина, Мајкла и Даниела. Видело се да је њихова међусобна повезаност изузетно јака, да њихова љубав не бледи с годинама.

На несрећу, 2009. Наташа Ричардсон је задобила тешку повреду главе на скијању, и преминула је неколико дана касније. Нисон је то веома тешко поднео.

„ Разговарам с њом сваки дан на њеном гробу. Често идем тамо, па разговарам са њом као да је овде. Није да ми она не одговара.”

Његова ташта му помаже да усклади посао и очинство. О Нисоновој породици брине добитница Оскара, док је он одсутан и спасава своје вољене на екрану од лоших момака.

Говорец́и о болу који осец́а након смрти своје супруге, он је признао да га још увек притиска један посебан аспект туговања, а то је немогућност да се човек припреми за тако нешто.

„ Мислиш да ц́еш заплакати и завршити с тим. Ти правиш те планове, али они никад не успеју. Погоди те усред ноц́и, па погоди и мене усред ноц́и. Тада излазим у шетњу. Осец́ам као да ми нешто експлодира у грудима, али буде ми мало лакше“, каже Нисон.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas