Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Након што су је повезивали са спортистом, Теодора Џехверовић открила да ли има дечка: "Увек бих пре изабрала кошаркаша него фудбалера"

Теодора Џехверовић одлучила је да стави тачку на нагађања

1680856644_aabcfae12adcf9e0bb9ec3dc070af2556c046f17.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Певачица Теодора Џехверовић била је две године у вези са кошаркашем Нином Челебићем. Онда када се говорило о томе да ће веза бити крунисана и браком, пар је ставио тачку на љубав. Млада певачица се касније доводила у везу са другим спортистима, али је сада одлучила да демантује све и каже да је сама и да следећег партнера неће представљати јавности јер то зна да изазове додатни притисак. 

- Волим спортисте, али увек бих пре изабрала кошаркаша него фудбалера! Немам дечка, а и када га будем имала, крићу то од јавности. После Нина, више не говорим о момцима - каже Теодора, преноси Информер.

Након што се недавно појавила на кошаркашком дербију, покренуле су се приче да је Теодорино срце украо кошаркаш, плејмејкер Црвене звезде Лука Вилдоза, али певачица то сада демантује.

- Нисам са Вилдозом! Лука је прво мене запратио на Инстаграму, па сам онда ја њега. Лајковали смо једно другом фотографије и ту се прича завршила. Чим неком познатом прокоментаришем слику, сви помисле да смо у вези! У то поверују, а не верују кад им кажем да ми је Нејмар писао на Инстаграму - прича Теодора, која на питање да ли је пре три седмице пратила с трибина дерби између Звезде и Партизана управо због младог Аргентинца одговара:

- Гледала ми се кошарка и брат ми је купио карте. То је урадио много пре него што смо се Лука и ја запратили на друштвеним мрежама, али како то да објасним људима?! Видим да многи причају да уходим Вилдозу, да ме је он одбио... Испадам паћеница, иако ништа нисам урадила! Никад нисам јурила за мушкарцима, нити ћу!.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas