Oglas
· · Komentari: 0

Nakon što su je povezivali sa sportistom, Teodora Džehverović otkrila da li ima dečka: "Uvek bih pre izabrala košarkaša nego fudbalera"

Teodora Džehverović odlučila je da stavi tačku na nagađanja

1680856644_aabcfae12adcf9e0bb9ec3dc070af2556c046f17.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Pevačica Teodora Džehverović bila je dve godine u vezi sa košarkašem Ninom Čelebićem. Onda kada se govorilo o tome da će veza biti krunisana i brakom, par je stavio tačku na ljubav. Mlada pevačica se kasnije dovodila u vezu sa drugim sportistima, ali je sada odlučila da demantuje sve i kaže da je sama i da sledećeg partnera neće predstavljati javnosti jer to zna da izazove dodatni pritisak. 

- Volim sportiste, ali uvek bih pre izabrala košarkaša nego fudbalera! Nemam dečka, a i kada ga budem imala, kriću to od javnosti. Posle Nina, više ne govorim o momcima - kaže Teodora, prenosi Informer.

Nakon što se nedavno pojavila na košarkaškom derbiju, pokrenule su se priče da je Teodorino srce ukrao košarkaš, plejmejker Crvene zvezde Luka Vildoza, ali pevačica to sada demantuje.

- Nisam sa Vildozom! Luka je prvo mene zapratio na Instagramu, pa sam onda ja njega. Lajkovali smo jedno drugom fotografije i tu se priča završila. Čim nekom poznatom prokomentarišem sliku, svi pomisle da smo u vezi! U to poveruju, a ne veruju kad im kažem da mi je Nejmar pisao na Instagramu - priča Teodora, koja na pitanje da li je pre tri sedmice pratila s tribina derbi između Zvezde i Partizana upravo zbog mladog Argentinca odgovara:

- Gledala mi se košarka i brat mi je kupio karte. To je uradio mnogo pre nego što smo se Luka i ja zapratili na društvenim mrežama, ali kako to da objasnim ljudima?! Vidim da mnogi pričaju da uhodim Vildozu, da me je on odbio... Ispadam paćenica, iako ništa nisam uradila! Nikad nisam jurila za muškarcima, niti ću!.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas