· · Коментари: 0

Након тортуре коју је преживела од бившег дечка, Тијана Ем признала да је коначно испуњена у љубави: "Сада сам заиста срећна"

Певачица не крије да је поново срећна у љубави

1679655603_aerodrom_27022022_0065.jpg
Фото: АТА имагес

Тијана Милентијевић, познатија као Тијана Ем, важи за једну од најзапосленијих певачица млађе гнерације. "Жена од султана" постала је њена лична карта и хит који јој је донео огромну популарност. Нумера је прикупила невероватних 102 милиона прегледа на платформи Јутјуб, а упркос великом успеху који је доживела, певачица признаје да је остала скромна као на почетку каријере:

- Просто ја сам тако васпитана и увек ћу бити таква невезано колики успех ћу постићи у животу. Увек ћу се дружити са људима са којима сам се и раније дружила. Људи који су мени били пријатељи и пре него што сам постала звезда су још увек ту, а ко ме једном издао за мене је заувек прецртан, ја сам остала иста као пре – рекла је својевремено за "Републику".

Нажалост, Тијана је била жртва насиља од стране бившег дечка бубњара, а након удараца које је задобила пријавила је случај полицији.

Млада певачица признаје да је након лошег периода коначно срећна у љубави, али не жели да открива превише:

- Ја сам заиста сада срећна и испуњена већ дуже време не говорим о томе јавно. Сваки пут када сам о томе говорила није испало добро тако да ћу за сада све то држати за себе. Када се то буде нешто озбиљно, поделићу то са свима, једва чекам - открила је за "Републику".

Бонус видео:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.