Oglas
Oglas
· · Коментари: 1

Након вести о разводу, доживела још један ПЕХ: Јелену Карлеушу спасавали из потопљеног аутомобила - "Ово ми је најгори дан у животу" (ФОТО/ВИДЕО)

Певачица доживела још једну непријатну ситуацију

1657092336_karleusa-56.jpg
Фото: Инстаграм принтсцреен
Oglas

Јелена Карлеуша, јуче је на свом Инсаграму издала саопштење да се након 14 година брака, разводи од супруга, фудбалера Душка Тошића.

Прочитајте још: У купаћем на тренинг: Сека Алексић не одмара ни на летовању (ФОТО)

Како је навела, Душко је тај који је желео да стави тачку на њихов дугогодишњи брак и одлучили су да се споразумно разведу. Имовину су преписали деци, а њих двоје ће наставити живот, свако својим путем.

Фото: Инстаграм принтсцрееен

Ипак, да невоља не иде сама, говори и снимак који је Јелена поставила на Инстаграм сторију. Наиме, она је кренула ка студију где припрема нови албум, али је ухватило велико невреме, које је јуче било у Београду, тако да је остала заробљена у бујици воде.

 

 

 

Један господин који се затекао ту, помогао је Јелени да изађе из ауто и дође на суво. Читав овај догађај телефоном је снимила певачицина тетка Данијела, а у једном моменту се чује како дива изговара реченицу:

- Ово је најгори дан у мом животу - стоји у снимку који је објавила.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas