Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НАПРАВИЛА СПИСАК ДА МАНИФЕСТУЈЕ САВРШЕНОГ МУШКАРЦА: Ево шта све садржи листа Ким Кардашијан- ''ЗУБИ СУ КЉУЧНИ'' (ВИДЕО)

Њени пријатељи кажу да је направила листу ''немогућих квалитета''

1686994170_profimedia-0783565906-Kim-K-naslovna-111.jpg
Пхото: Профимедиа/Инстаграм принтцреен кимкардасхиан
Oglas

После 42 године године живота, неколико бракова и веза иза себе, Ким Кардашијан коначно зна шта жели од партнера. Изгледа да је кроз везе високог профила али и оне повремене из забаве, тачно схватила шта жели од мушкарца.

И попут правог штребера, и организоване пословне жене, Ким је све ставке унела у свој телефон, са описом тачних карактеристика које прижељкује од свог будућег партнера. И док је читала своју листу пријатељицама у емисији, сви су дошли до закључка да је списак поприлично исцрпан и опширан.

Она је започела са тиме да јој је потребан мушкарац који ће је ''заштитити, борити се за њу, имати добре хигијенске навике, али обзиром да је то научено-скинула је са списка, да нема трауме детињства и лоше односе са родитељима, стрпљив, пун подршке, искрено срећан због ње, успешан'', навела је тек пар, за почетак.

Било је јасно да је ово листа на којој је темељно радила. Међутим, ту није крај...

 

'' Да има добре зубе, то ме највише узбуђује. Што су правилнији, то сам узбуђенија- само се шалим, али не шалим се'', додала је.

'' Такође, без ћелавости'', наставила је Ким, али је онда застала да мало размисли, па се предомислила ''ако сам заљубљена, онда ћу ти протрљати ћелаву главу. Али ми само говоримо о листи савршеног мушкарца сада''.

Ту Ким свој списак није завршила, додајући да би њен идеалан мушкарац текође требало да буде: ''спонтан, забаван, да га воле њена породица и пријатељи, неко ко може да буде узор њеној деци- посебно неко на кога она могу да се угледају...''

Листа се наставља:
'' Нема тешког пртљага из прошлости, виши је од ње, неко ко вежба, мотивисана је и независна особа, не дише јој за вратом, и има добар укус''.

То је све што је навела током саме емисије, али сцена у одјавној шпици показала је да је листа садржала још пожељних квалитета:

''Паметан
Љубазан
Има сјајне манире
Желим да волим њихов мирис после теретане
Да могу да ''прочитају собу''
Да можемо заједно на третмане лица и ласер
Да има своје независне планове и обавезе
Да поштује друге, посебно када нико не гледа
Адаптивност...''

И док је њена старија сестра објавила вест да је по 4.пут трудна у 44.години, са својим мужем Трависом, желимо срећу Ким да се бар нешто са тог списка оствари...

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas