Oglas
· · Komentari: 0

NAPRAVILA SPISAK DA MANIFESTUJE SAVRŠENOG MUŠKARCA: Evo šta sve sadrži lista Kim Kardašijan- ''ZUBI SU KLJUČNI'' (VIDEO)

NJeni prijatelji kažu da je napravila listu ''nemogućih kvaliteta''

1686994170_profimedia-0783565906-Kim-K-naslovna-111.jpg
Photo: Profimedia/Instagram printcreen kimkardashian
Oglas

Posle 42 godine godine života, nekoliko brakova i veza iza sebe, Kim Kardašijan konačno zna šta želi od partnera. Izgleda da je kroz veze visokog profila ali i one povremene iz zabave, tačno shvatila šta želi od muškarca.

I poput pravog štrebera, i organizovane poslovne žene, Kim je sve stavke unela u svoj telefon, sa opisom tačnih karakteristika koje priželjkuje od svog budućeg partnera. I dok je čitala svoju listu prijateljicama u emisiji, svi su došli do zaključka da je spisak poprilično iscrpan i opširan.

Ona je započela sa time da joj je potreban muškarac koji će je ''zaštititi, boriti se za nju, imati dobre higijenske navike, ali obzirom da je to naučeno-skinula je sa spiska, da nema traume detinjstva i loše odnose sa roditeljima, strpljiv, pun podrške, iskreno srećan zbog nje, uspešan'', navela je tek par, za početak.

Bilo je jasno da je ovo lista na kojoj je temeljno radila. Međutim, tu nije kraj...

 

'' Da ima dobre zube, to me najviše uzbuđuje. Što su pravilniji, to sam uzbuđenija- samo se šalim, ali ne šalim se'', dodala je.

'' Takođe, bez ćelavosti'', nastavila je Kim, ali je onda zastala da malo razmisli, pa se predomislila ''ako sam zaljubljena, onda ću ti protrljati ćelavu glavu. Ali mi samo govorimo o listi savršenog muškarca sada''.

Tu Kim svoj spisak nije završila, dodajući da bi njen idealan muškarac tekođe trebalo da bude: ''spontan, zabavan, da ga vole njena porodica i prijatelji, neko ko može da bude uzor njenoj deci- posebno neko na koga ona mogu da se ugledaju...''

Lista se nastavlja:
'' Nema teškog prtljaga iz prošlosti, viši je od nje, neko ko vežba, motivisana je i nezavisna osoba, ne diše joj za vratom, i ima dobar ukus''.

To je sve što je navela tokom same emisije, ali scena u odjavnoj špici pokazala je da je lista sadržala još poželjnih kvaliteta:

''Pametan
LJubazan
Ima sjajne manire
Želim da volim njihov miris posle teretane
Da mogu da ''pročitaju sobu''
Da možemo zajedno na tretmane lica i laser
Da ima svoje nezavisne planove i obaveze
Da poštuje druge, posebno kada niko ne gleda
Adaptivnost...''

I dok je njena starija sestra objavila vest da je po 4.put trudna u 44.godini, sa svojim mužem Travisom, želimo sreću Kim da se bar nešto sa tog spiska ostvari...

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas