Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Напустио ју је јако рано: Мирка Васиљевић је одрастала без ОЦА по ком је добила има

Мирка Васиљевић ретко прича о овом делу свог живота

1710404775_Foto-Ataiamges.rs-Mirka-Vasiljevic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Глумица Мирка Васиљевић веома је везана за породицу, а свој приватан живот труди се да држи далеко од очију јавности.

Мирка са невенчаним супругом Вујадином Савићем има четворо деце, а мало ко зна да је глумица у детињству одрасла без очинске фигуре.

Отац Мирке Васиљевић напустио ју је јако рано, па је њена мајка Мирјана глумици била највећи животни ослонац.

- То су неке теме о којима никада нисам причала у медијима. Увек сам се трудила да моје појављивање буде због посла. Никада нисам делила те породичне ствари - рекла је Мирка својевремено у емисији "Рада сам", па истакла да су јој очинску фигуру заменили теча и дека.

- Везана сам за течу, деку, доскоро и деку са татине стране који је преминуо. Имамо доста јаких мушких фигура у породици за које сам везана. Такође, много ми је значо учитељ од првог до четвртог разреда тако да нису мањкале мушке фигуре у мом животу - рекла је својевремено она.

Мирка је иначе име добила управо по оцу, који се звао Мирко.

"Ја сам крива што се нисам удала за Вујадина"

Иако су више од деценије заједно, Мирка Васиљевић и Вујадин Савић нису се венчали.

- Ја крива, Вујадин је ту једноставнији и што се њега тиче, свадба може већ да буде сутра. Он би са два три позива организовао све, док ја размишљам о боји салвета и тако неким стварима. Али како сам старија, некако схватам да је мање ипак више и да је најбитније каква ће бити атмосфера- рекла је она недавно за Гранд.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas