Oglas
· · Komentari: 0

Napustio ju je jako rano: Mirka Vasiljević je odrastala bez OCA po kom je dobila ima

Mirka Vasiljević retko priča o ovom delu svog života

1710404775_Foto-Ataiamges.rs-Mirka-Vasiljevic.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Glumica Mirka Vasiljević veoma je vezana za porodicu, a svoj privatan život trudi se da drži daleko od očiju javnosti.

Mirka sa nevenčanim suprugom Vujadinom Savićem ima četvoro dece, a malo ko zna da je glumica u detinjstvu odrasla bez očinske figure.

Otac Mirke Vasiljević napustio ju je jako rano, pa je njena majka Mirjana glumici bila najveći životni oslonac.

- To su neke teme o kojima nikada nisam pričala u medijima. Uvek sam se trudila da moje pojavljivanje bude zbog posla. Nikada nisam delila te porodične stvari - rekla je Mirka svojevremeno u emisiji "Rada sam", pa istakla da su joj očinsku figuru zamenili teča i deka.

- Vezana sam za teču, deku, doskoro i deku sa tatine strane koji je preminuo. Imamo dosta jakih muških figura u porodici za koje sam vezana. Takođe, mnogo mi je značo učitelj od prvog do četvrtog razreda tako da nisu manjkale muške figure u mom životu - rekla je svojevremeno ona.

Mirka je inače ime dobila upravo po ocu, koji se zvao Mirko.

"Ja sam kriva što se nisam udala za Vujadina"

Iako su više od decenije zajedno, Mirka Vasiljević i Vujadin Savić nisu se venčali.

- Ja kriva, Vujadin je tu jednostavniji i što se njega tiče, svadba može već da bude sutra. On bi sa dva tri poziva organizovao sve, dok ja razmišljam o boji salveta i tako nekim stvarima. Ali kako sam starija, nekako shvatam da je manje ipak više i da je najbitnije kakva će biti atmosfera- rekla je ona nedavno za Grand.

(Blic)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas