Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"НАРАВНО ДА ЈЕ ТЕШКО": Лазар Ристовски НЕ КРИЈЕ ЕМОЦИЈЕ, открио шта је разлог развода од супруге Данице

Достојанствено држање глумаца Лазара и Данице Ристовски у тешком животном тренутку је став за пример.

1644843597_kralj_02082018_00058.jpg
Фото: ATA
Oglas

После 42 године заједничког живота, драмски уметници Лазар Ристовски (69) и Даница Ристовски (66) одлучили су да ставе тачку на свој брак. Одлука да се крене у бракоразводни процес никада није једноставна, посебно код људи који су се заједнички формирали, расли, развијали и прешли дугачак пут на коме су, поред многобројних професионалних успеха, створили породицу и добили двојицу синова, Петра и Јована.

Проценивши да су потрошили енергију која их је деценијама везивала, схватили су да је достојанствени разлаз најбоље решење.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vesti Srbija (@381_rs)

- Ова тема је за нас тешка и не би било лепо да се развлачимо по жутој штампи. Ми смо ипак два, ако могу да кажем, велика и достојанствена уметника, која су дошла до краја заједничког пута, која ће после званичног развода наставити своје путеве, а ти путеви ће се свакако поново преплитати и сусретати, али на један другачији начин. Ми се нисмо разишли због неке друге жене или неког другог мушкарца.

Прочитајте још: БИЛО ЈЕ НАЗНАКА: Даницу Ристовски 10 дана пре вести о РАЗВОДУ питали за Лазара, а она се "ОДАЛА" одговором (ФОТО)

Једноставно смо потрошили енергију која нас је држала заједно. Водећи се конзервативним обичајима, можда смо могли и даље да живимо заједно, да бисмо се, само не знам коме, доказивали, али свакако је здравије и поштеније што смо се одлучили на овакав корак. Ми смо се у последње време гледали очима које су изгубиле жар, занос и љубав која нас је грејала више од четрдесет година - рекао је глумац у исповести за магазин "Глориа", те додао да је било тешко донети овакву одлуку.

- Наравно да је тешко. Али животну енергију треба следити и поштовати како се људи не би поразбољевали. Животна енергија мора да има свој ток, јер ако се тај ток заустави, ако се препречи насилно, онда долази до трагичних последица и завршетака. Ми смо два достојанствена бића и зато је и наш разлаз достојанствен. Толики људи се разводе. Некада сам и сам мислио да то није лепо. Да то није у реду. Али зар није боље да двоје људи, ако су већ изгубили мотиве за заједнички живот, тај живот прекину и наставе да живе своје друге, енергетски свежије и здравије животе. Неколико месеци не живите заједно.

Глумац развод доживљава као рушење једног света.

- То је свакако рушење једног света. Али то није рушење куће коју смо заједно градили све ове године. У ту кућу ће и даље долазити наша деца, као и ми. Та кућа је отворена заувек за све нас.
На питање како су њихови синови, Петар и Јован реаговали на вест о разводу родитеља, глумац каже:

- Њих двојица су одрасли људи који сада имају своје породице. Они такође мисле да је здравије и поштеније да људи, ако већ нису срећни у браку, покушају да буду срећни ван брака.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas