Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Народњаци и ја смо били у рату": Ивана Селаков је на почетку каријере учествовала у "Звездама Гранда", али није остварила завидан резултат

Ивана Селаков је давне 2005. године покушала да пронађе своје место у музичком свету преко такмичења "Звезде Гранда"

1703839940_pink_novogoisnji_program_21122022_0254.JPG
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Певачица Ивана Селаков својевремено је учествовала у музичком такмичењу „Звезде Гранда“, али је тада била млада и није направила завидан резултат.

Нешто касније постала је препознатљива као пратећи вокал, а пратила је у оквиру састава „Беаутy Qуеенс“ Марију Шерифовић када је у Хелсинкију победила на Евровизији.

Ивана је потом започела каријеру, а неколико њених хитова данас су саставни део репертоара на многим забавама и весељима.

Но, давне 2005. године Ивана је на аудицији за „Звезде Гранда“ у Сомбору отпевала песму Цеце Ражнатовић „Лепотан“, а снимак је ретко виђен у јавности.

- Потпуно сам тада била у свету неке забавне музике, певала сам искључиво то. Наравно да сам и тада знала доста комерцијалних песама. Ово је била друга сезона, након ове аудиције сам прошла у такмичење – рекла је Ивана у емисији „Гранд парада“.

Певачица је признала да је на самој аудицији била мало збуњена и уплашена јер су око ње били само певачи који су певали народну музику, а она је тада певала само забавњаке.

- Тада се форсирала народна музика и око мене су све били народњаци. Сада има свега и рока, опере, чак и странци долазе да певају. Народњаци и ја смо били у рату тада, нисам баш била вична да отпевам то најбоље могуће, али сам прошла даље, било је то једно интересантно искуство – признала је Ивана и додала:

- После сам током такмичења певала и бирала песме које знам и волим. За прву емисију сам отпевала „Жена старија“, то је био ултра хит! Али нисам тада толико била у материји као сад, боја ми је била смешна.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas