Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДИЈЕТА ИВАНЕ СЕЛАКОВ: Исхрана која јој је помогла да се без гладовања отараси сувишних килограма

Након што се породила певачица је одлучила да скине скине килограме и врати девојачку килажу

1707307717_Foto-Ataimages.rs-Ivana-Selakov.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Наша популарна певачица Ивана Селаков ужива већ дуги низ година у срећном браку са својим изабраником Предрагом Мирковићем. Они су из те велике љубави добили ћерку Круну, која ускоро пуни пет година.

Ивана је током трудноће уживала и није се много бринула о томе да ли ће се угојити, па је јела шта је хтела и колико је то желела. Управо због тога је након порођаја остао вишак килограм.

Она је након што је беба мало порасла одлучила да скине тај вишак и поново врати девојачку килажу. 

Ипак, није желела да се подвргава тешким дијетама, већ је нашла начин да здраво смрша без гладовања и јо јо ефекта.

- У трудноћи сам се угојила 13 килограма, али није то страшно. Знам да има доста жена које се и више угоје. Нисам пазила на исхрану јер ми је било битно само да моје дете буде здраво. Дуго нисам могла да добијем дете, тако да када сам остала у другом стању, себи сам доволила да једем све што желим - прича певачица.

Она је открила како је успела у намери да поново има савршену линију.

- Скинула сам брзо килажу када сам постала мајка. Захваљујући протеинској дијети, где се углавном једе само месо и поврће, скинула сам све сувишне килограме. Хлеб не једем уопште, као ни тесто, кромпир, грашак, слаткише... Ма све што ми је омиљено ми је и забрањено. Понекад поједем неко воће, али углавном само пијем лимунаду - објаснила је она.

Ипак, чим се опусти поново на сцену ступе килограми, а тако је било и током короне када је поново вратила неколико килограма.

- Током короне сам се ужасно угојила. Нисам се кретала и од нервозе сам само јела. Придржавам се протеинске дијете и почињем полако да губим килограме. Имам доста и наступа, па се доста крећем и мршавим - каже певачица.

Она је такође открила и да не воли то што мора да се бави физичком активношћу и да вежба само зато што мора.

- Мрзим да вежбам и само два пута сам у животу ушла у теретану. Ја сам онај тип особе која је вечито на поштеди. Не подносим теретану, не волим да трчим, ма ништа од тога ме не занима. Лакше ми је да променим исхрану и показало се да тако могу да смршам.

Ево којег јеловника се лепа певачица придржавала и који јој је помгао да скине вишак накупљених килограма:

Доручак:

Ћурећа прса са салатом без хлеба

Ручак:

Пилетина или било које друго месо и салата

Вечера:

Нека риба, углавном, пастрмка или орада

Трик савет:

Пијте неограничене количине лимунаде и обичне воде. То је најбоље за избацивање масноће из организма.

(Глоссy)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas