Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Наша легендарна певачица открила који је певач СМРТНО разочарао

Певачица открила сурову истину о певачу

1603094747_sinan_sahrana_04062018_002.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Шемса Суљаковић, недавно је испричала да је веома повредио певач Амар Гиле Јашарспахић, када га је замолила за услугу.

Прочитајте још: Тоше Проески предосетио смрт? Ове РЕЧЕНИЦЕ 6 сати пре несреће шокирале су све

Певачица је имала веома тужан повод и замолила је певача да јој испуни жељу и замолила га да само честита рођендан њеној сестри, јер јој је он био један од омиљених певача, а он је глатко одбио:

- Можда тај сјајни певач и лепи млади човек није ме са предумишљајем повредио, али испало је да јесте. Док смо мојој покојној сестри Амели славили последњи њен рођендан, знала сам да напросто обожава Гилета. И док се славље дешавало на отвореном у Шведској, сакрила сам се и назвала Гилета замоливши га да јој само честита рођендан. То би за њу био невероватан поклон, јер сви смо знали колико га воли. Обећао је да ће брзо позвати, а ја да бих била сигурна позвала сам његовог менаџера. Њему сам такође упутила молбу. Од тога на крају није било ништа - каже Шемса и додаје:

- Смртно сам била разочарана, нисам могла да верујем да се оглушио о молбу која није била услуга за мене него за младу жену која ће врло брзо отићи са овог света. Била сам и тужна и љута на млађег колегу којег сам баш волела. Ништа мање му ја и сада не желим добро, успех и срећу али да би се коцкице поклопиле требала је доћи моја сатисфакција, а она је врло брзо стигла после тог догађаја. Био је то позив Гилетовог менаџера, тог истог кога сам молила, овог пута са његовом молбом да будем гост на Гилетовом концерту у Зеници. Захвалила сам се на поверењу и глатко рекла НЕ! - искрено каже Шемса и додаје да певач никада неће бити вољен попут ње:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Воли вас васа Семса😘🥰

А пост схаред бy Семса Суљаковиц_Оффициал (@суљаковиц.семса) он

- Та бол негде дубоко у мени је остала па сам тада сама себи казала како драги Бог све то фино посложи. Нека смо ми сви живи и здрави, а ја бих му пожелела да доживи бар део моје популарности у каријери, да буде вољен од људи, да је жив и здрав и он и његови ближњи, али чисто сумњам да ће икада бити вољен и поштован као ја којој су људи прозрели душевну искреност и поштење - говори Шемса Суљаковић.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas