· · Коментари: 0

Наташа Беквалац открила детаље просидбе у Америци: "Као у некој лепој игрици, са срећним крајем"

Наташа Беквалац тек што се вратила из Америке, већ поново путује и то на Миконос

1664177895_natasa-bekvalac.jpg
Фото: Атаимагес

Како се прича, певачица наводно прави велику журку на плажи на Миконосу где ће прославити свој рођендан. Наиме, она је закупила неколико хотелских соба за своје најближе пријатеље који ће у недељу 25. септембра на дан њеног рођендана кренути са њом на ово грчко острво.

Прочитајте још: Овај емотиван детаљ са свадбе сина Шабана Шаулића је свима промакао (ФОТО)

Наташа Беквалац је из прве руке за емисију Први ред открила какве утиске носе са турнеје по Америци.

- Пресрећна сам била што сам посетила Америку, али срећнија сам била када сам се вратила кући и својој деци. Нигде се не живи тако лепо као у нашој земљи – рекла је певачица за Први ред.

- Тамо су све били наши људи, наравно. Када су концерти у питању ја нисам имала утисак да сам негде где нисам своја на своме. Сви говоре да је у Америци феноменално, али не и међуљудски односи. То је нешто од чега ја зависим. Тамо је бизнис и нема таквих односа као у Србији. Нигде није као овде - истиче певачица.
Наташа открива да види себе како живи у Америци, али не сада.


- Под неке старе дане у Мајамију. 

Певачица је испричала нешто више о просидби у Америци и о фотографији која је осванула на инстаграм налогу где је написала “рекла сам ДА”.

- Тешко да ћу ја више икоме рећи да. Медији су се шалили, тако сам то схватила – испричала је Наташа и испричала какав су утисак оставили градови у САД на њу.

Прочитајте још: Саша Поповић о сину Сузане Јовановић: "Са њим никада нисам имао никакав сукоб"

- Сваки град ме је импресионирао на свој начин. Њујорк, Лас Вегас и Мајами су неупоредиви. Мени је те две недеље било као да сам у игрици некој. У некој прелепој игрици, са срећним крајем - додала је позната певачица.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.